Kleur je interieur

Kleur je interieur

De kleuren om je heen hebben invloed op je humeur. Dus wil jij je interieur een nieuw verfje geven? Of de kamer van je kind? Check dan hier wat het effect wordt.


Kleur je interieur

Groen
Groen is rustgevend, niet voor niets werken chirurgen ook met groen. Maar niet alle tinten van groen kalmeren. Kleur-je-interieurAppelgroen en limegroen zijn eigenlijk net zulke drukke kleuren als rood.

Blauw
Blauw bevordert de communicatie en brengt je tot rust. In een blauwe kamer kun je je beter concentreren. Ideaal voor een studeerkamer. In een blauwe ruimte kun je ook heel goed ruzies uitpraten.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Rood
In een rode kamer worden mensen actiever en het is echt waar, van felrood krijg je zin in sex. Maar een hele kamer in het rood kan erg gaan benauwen. Dus voorzichtig als je plannen hebt voor je slaapkamer.
Kleur-je-interieur
Roze
Vind je volrood net iets too much? Dan zijn roze en oranje prima alternatieven. Zacht- en zalmroze hebben natuurlijk een iets minder stevig effect dan felroze of Koninginnedagoranje, maar misschien is dat wel precies wat je zoekt.

Geel
Geel maakt je vrolijk en warmt een ruimte op. Geel is dus heel geschikt voor een donker halletje. Tinten van geel doen het ook goed. En als je geel combineert met rood wekt dat de eetlust op.

Wit
Een witte kamer geeft je kamer (en je hoofd) meer ruimte.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Interieuradvies van pro’s
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279