Hét geheim van een stijlvol interieur

Hét geheim van een stijlvol interieur

Laat jouw talenten als binnenhuisarchitect de vrije loop en richt jouw huis zo in dat het niet zou misstaan in een interieurmagazine.


1. Accessoires
Gebruik je favoriete accessoires als kleine kunstwerkjes en hang ze aan haakjes in je slaapkamer om een saaie muur wat op te vrolijken. Alles kan: een mooie sjaal, een leuk handtasje, een kleurrijke ketting,…

2. Accentmuur
Een accentmuur, geschilderd in krijtbordverf, is een handige plek om notities en boodschappenlijstjes op te schrijven. Of leuke tekeningetjes te maken!

3. Tentoonstelling
Stel je eigen tentoonstelling samen van een verzameling gevonden voorwerpen, sentimentele erfstukken of andere mooie items. Zet je op een mooie plek, bijvoorbeeld op een dressoir of kastje. Designtip: oneven aantallen werken visueel beter dan even aantallen.

4. Een beetje bling-bling
Voor een vrouwelijke touch voeg je wat bling-bling toe aan je slaapkamer door een trendy bedhoofd op je muur te schilderen. Zilververf reflecteert licht, dus de ruimte voelt groter aan.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

5. Persoonlijkheid
Maak jouw woonkamer extra gezellig door iets persoonlijks toe te voegen zoals boeken, kussentjes, foto’s en sierlijke spiegels. Tip: Om te vermijden dat een donkere muur de ruimte kleiner maakt, hang je spiegels aan de muren omdat deze diepte – en daarmee ruimte – in de kamer brengen.

6. Kleur
Rangschik je boekenkast op kleur om een opgeruimd effect te creëren. Als je een boek hebt dat niet in je kleurenpalet past, draai je hem gewoon om zodat je alleen de witte paginakant ziet.

7. Gezelligheid
Een grote kamer met een hoog plafond kan al snel leeg ogen. Hang dus een extra grote print aan een van de muren voor wat gezelligheid. Door de rest van je accessoires in hetzelfde kleurenpalet te houden kun je een intieme ruimte creëren.

8. Investeer in een dienblad
Als je een mooi dienblad vindt, twijfel niet en koop het. Een dienblad kan je op veel verschillende manieren gebruiken: je kan er leuke objecten op tentoon stellen, het beschermt je antieke tafel én je kan het zelfs als een kunstwerkje aan de muur hangen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Interieuradvies van pro’s
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279