geurenblindheid-miljoenen-mensen-hebben-er-last-van

Geurenblindheid: miljoenen mensen hebben er last van

Jij kan een van de miljoenen mensen zijn die aan deze stille aandoening lijdt.


De meesten onder ons nemen ons geurvermogen voor lief. Maar wat als een pas ontdekte aandoening jou van je reukzin zou ontdoen zodat je niet enkel blind wordt voor zalige aroma’s, maar ook vieze geurtjes? Voor miljoenen mensen is dit een reëel probleem dat voorkomt wanneer iemand langzaam aan gewend raakt aan de geuren rond zich, waardoor ze blind worden voor geuren die ze kennen zoals keukengeurtjes die blijven hangen, muffe huisdieraroma’s of de geur van oude afhaalmaaltijden in de auto. En hoewel het zeker niet levensbedreigend is heeft geurenblindheid wel de kracht om… je sociale leven om zeep te helpen. 

Wat is geurenblindheid?
De naam zegt het al: geurenblindheid ontstaat wanneer je neus ‘blind’ wordt voor de bekende geuren waar je aan gewend bent geraakt. Het is een erkende aandoening die 90% van de mensen wereldwijd treft en het kan verschrikkelijke gevolgen hebben voor je sociale leven want vrienden en familie ruiken die geuren waar jij geurenblind voor bent wél, waardoor ze je huis of auto ten alle tijden willen mijden. Het is een stille aandoening die meestal onbehandeld blijft; misschien lijd je er nu zelfs aan zonder het te weten. Maar hoe kan je een zelfdiagnose stellen?   

Antikal
Antikal Fresh Gel Ambi Pur
(1028)

Verwijdert kalkaanslag, reinigt met bloemengeur en geeft een langdurige glans

Ontdek nu!

De vijf tekenen van geurenblindheid
Om uit te zoeken of jij last hebt van geurenblindheid hebben we samen met het Internationale Geurinstituut samengewerkt om een lijst van vijf belangrijke tekenen samen te stellen:
1. Worden bezoekjes van vrienden en familie steeds korter? Het lijkt haast alsof ze geen eens tijd meer hebben om eventjes te babbelen!
2. Heb je ooit een geurkaars ontvangen ‘gewoon zomaar’?
3. Hebben passagiers liever het autoraampje open, zelfs als het buiten koud is?
4. Vragen je vrienden om het raam open te zetten of stellen ze voor om al-fresco (zo sjiek!) te eten als ze komen eten?
5. Pfieuw… wat IS die geur? Merk je wel eens een vreemde geur op als je thuiskomt van vakantie?
Als jij ‘ja’ kunt antwoorden op een of meer van deze situaties dan spijt het ons vreselijk om te moeten zeggen, maar je bent wel degelijk geurenblind. Graag een tweede opinie? Neem de zelftest voor geurenblindheid hier.

Ambi Pur is de oplossing
Laat geurenblindheid je sociale leven de das niet om doen – bewapen jezelf met Ambi Pur en ga de neveneffecten van geurenblindheid direct tegen. Ambi Pur elimineert slechte geurtjes echt, waar sommige kamersprays, luchtverfrissers en geurkaarsen vieze geuren enkel maskeren met parfums die behoorlijk overweldigend kunnen zijn. Daarom is Ambi Pur de enige oplossing voor geurenblindheid – het helpt je aandoening die je sociale leven kan verwoesten bestrijden en overkomen, zelfs wanneer je geen idee hebt van slechte geuren in je huis. Met Ambi Pur ben je er zeker van dat je huis altijd geweldig ruikt en klaar is voor gasten, ongeacht hoe geurenblind je ook bent.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015