Geuren die passen bij jouw huis en stijl

Geuren die passen bij jouw huis en stijl

Wil jij meer sfeer in huis? Met de juiste geur vrolijk je niet alleen je huis, maar ook jezelf op!


De geur van thuiskomen
Het gevoel van thuiskomen heeft een heleboel met geur te maken. Zo herken je direct de geur van jouw favoriete wasmiddel, de geur van je lievelingseten of verse bloemen bij jou in huis. En dat in combinatie met andere herkenbare en lekkere geuren in jouw huis, zoals die van verse koffie of een geurige cake of appeltaart.

Kies jouw geur
Natuurlijk kun je ook heel gemakkelijk meer geur en sfeer in huis brengen door geurkaarsen, geurstokjes of elektrische luchtverfrissers. Tegenwoordig kun je uit heel veel natuurlijke geuren kiezen, van de geur van Alaska tot vers gemaaid gras. Het seizoen en 'hoe je pet staat' zijn natuurlijk ook van invloed op jouw geurbehoeften. Ben je moe of gestrest en wil je ontspannen, dan is lavendel de perfecte geur. Heb je tijdens de donkere dagen behoefte aan zonlicht en zin in de lente? Kies dan voor een frisse lentegeur. Zo breng je een beetje voorjaar én het buitengevoel in huis.

Elke kamer een eigen geur
Let erop dat de geur die je kiest bij jouw stijl en die van jouw interieur past. Tip: breng met jouw favoriete geuren in elke kamer in huis een andere sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een Japanse melange voor jouw slaapkamer, een bloemige geur voor de huiskamer, een frisse citroengeur voor de wc en een rustgevende lavendelgeur voor in de badkamer.

Wat is jouw favoriete geur in huis?

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Zonnetje51

Zonnetje51

gemeld

brand momenteel wierook in de kamer rozen en me slaapkamer lavendel .

  • melden

ik ben dol op kaneel en vanille! maak een mooi schaaltje op met leuke accesoires en potpourri en voeg een geurkaars en wat etherische olie toe. ruikt lekker en gelijk iets leuks op tafel!

  • melden

ik wil nu wel weten wat voor geur er bij mij past

  • melden
Guus

Guus

gemeld

Het is een heerlijk frisse geur. Nare geurtjes zijn snel verdwenen.%0d%0aWeet er iemand in welke geuren ze nog meer verkrijgbaar zijn? Ik wil graag verder met dit product.

  • melden
rgkapteijn

rgkapteijn

gemeld

een frisse lente geur, haalt mij uit een diepe winterdip.

  • melden
Interieuradvies van pro’s