Gebruik meer kleur in huis!

Gebruik meer kleur in huis!

Door een paar kleine kleurveranderingen kun je een kamer snel een andere look geven. Lekker in het Leven deelt een portie kleurige wooninspiratie met jou.


Kleur op de muur
Je hoeft niet je hele huis pimpelpaars te verven om meer kleur in huis te brengen. Nee, verf één muur (of een kleurvlak) in een andere kleur en je hebt direct effect. Schilder de achterwand van je keuken bijvoorbeeld groen. Lekker fris én gedurfd. Zo sta je opgewekt en ontspannen (groen geeft rust) in de keuken en vliegen er steeds vaker heerlijke gerechten jouw trendy keuken uit. En je maakt jouw keuken helemaal af met een inspirerende tekst op de muur.

Pimp je deuren
Ben je die grote saaie unikleurige kast- of schuifdeuren een beetje beu? Pimp ze met een laagje verf, een stuk vrolijk behang, een speciale deurposter of een prikbord vol foto's en kaarten. Ook de kamerdeuren kunnen vast een opfrisbeurt gebruiken, verven doe je tenslotte minimaal om de 10 jaar. Schilder ze nu eens niet wit of ecru, maar geef ze een pasteltint. Zo breng je op een heel subtiele manier kleur in huis. Tip: laat je kinderen zelf de kleur (behangprint of deurposter) voor hun slaapkamerdeur kiezen.

Kleurrijke accessoires
Ook met de juiste accessoires kun je heel gemakkelijk een beetje kleur aan jouw interieur geven als je geen zin hebt om te verven, of als het allemaal pas geschilderd is!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Woonkamer tip: een plaid in een mooie kleur op (de zijkant van) je bank brengt direct kleur in je woonkamer, maar ook met een paar kussens kun je kleur geven. En met een paar originele muurstickers breng je snel een kleurrijke elementen op je muur aan. Ben je ze zat, dan haal je ze er zo weer af. Enne, wat denk je van raamstickers?
  • Slaapkamer: verf je nachtkastje of ladekast in een mooie kleur, vervang je dekbedovertrek voor een fleurige variant of zet een gekleurde  lampenkap naast je bed.
  • Badkamer: gekleurde handdoeken, washandjes, kaarsen, een meerkleurige badmat, een badjas in een knalkleur, een kleurig douchegordijn, zeepjes of een mooie plant geven jouw badkamer meteen een  boost.

Heb je wel eens van fotobehang gehoord? Dat is niet alleen voor kinderkamers, het kan in elke kamer of ruimte!  Ook weer een zo’n ontzettende handige tip als verven niet jouw ding is.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

tallie h

tallie h

gemeld

Absoluut. Wij hebben nu in elke kamer en kerst wintersfeer. Gewoon paar dingetjes veranderd. Mijn dochter helpt dan mee en natuurlijk is haar kinderkamertje chrismaslike nu!!

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279