Een thema kiezen voor je bruiloft

Een thema kiezen voor je bruiloft

Zin om een onvergetelijke bruiloft te organiseren? Hier vind je een paar tips om een thema te kiezen voor de grote dag.


Jullie hebben besloten te gaan trouwen, en je bent meteen al bezig met de eerste voorbereidingen: de plek, de gasten en natuurlijk de decoraties! Maar hoe kies je het thema voor je bruiloft?

Het thema kiezen voor je bruiloft: praat erover!

Je hoort vaak zeggen ‘soort zoekt soort’, maar er wordt ook gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Het kan dus maar zo dat je niet dezelfde dingen wilt als je aanstaande echtgenoot voor deze bijzondere dag! Ga er samen eens gemakkelijk voor zitten, en praat over jullie wensen wat betreft het thema van jullie bruiloft. Misschien moet je afzien van de openluchtbruiloft waar je van droomde, maar vergeet niet dat het de bedoeling is dat jullie allebei tevreden zijn.

Vraag jezelf af wat voor type huwelijk je wilt: het aantal gasten kan namelijk van invloed zijn op het thema van je bruiloft. Een ceremonie in besloten kring zal bijvoorbeeld meer geschikt zijn voor een bohemian stijl, terwijl een glamourfeest uitstekend past bij een grote bruiloft!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Het thema kiezen voor je bruiloft: waar begin je?

Heb je geen enkel idee voor een thema dat je kunt kiezen voor je bruiloft? Begin eerst maar eens na te denken over de kleuren waar je van houdt, een algemene sfeer of het soort bloemen dat je graag op de tafels van je gasten zou willen zien… Je kunt ook inspiratie opdoen door de plek waar het feest plaats zal vinden: bij de zee, op het platteland, in een kasteel of in je eigen tuin.

Een ander detail dat belangrijk kan zijn bij de keuze van het thema voor je bruiloft: het seizoen. Trouwen jullie in de zomer? Je zou kunnen kiezen voor een bruiloft in de open lucht. In de lente kies je een bloemrijk thema. Denk in de winter aan een combinatie van wit en zilver, en hoe zou het zijn om in de herfst voor beige en goud te gaan? Want de grote dag is natuurlijk ook het moment om te schitteren!

En als je ondanks alles nog steeds niet weet welk thema je wilt kiezen voor je bruiloft, gebruik dan deze tip die je kan helpen: maak een inspiratiebord. Als je op internet rondkijkt en je ziet een decor dat je mooi vindt, of je ziet een aantrekkelijke kleur in een tijdschrift, print of knip het dan uit. Verzamel al je ideeën op een groot vel of in een ordner en stel zo een ‘inspiratiebord’ samen. Uit jouw selectie komt vast en zeker een tendens naar voren!

En welk thema zou jij kiezen voor je bruiloft?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35