Vintage opberg box maken

Vintage opberg box maken

Verander saaie houten kistjes in prachtige vintage opbergboxen met deze DIY. Lees snel verder!


Geeft opruimen jou ook rust? Het plezier van opruimen wordt alleen maar groter wanneer je mooie opbergdozen hebt om je rondslingerende spulletjes in te stoppen. Zo kan je gepersonaliseerde opbergdozen maken, maar waarom tover je een saaie houten kist niet om naar een hippe opberg box? In 4 stappen creëer je een stylish vintage opberg box!

Benodigdheden:
 • Houten kistjes (400 x 130mm)
 • Mooie handgrepen
 • Beits
 • Spons en kwast
 • Hamer

Hoe maak je de vintage opberg box?

 1. Giet een beetje beits in een glazen kom en dompel de spons of de kwast erin. Verf de buitenkant van de kist en de randen en zorg ervoor dat je geen druppels krijgt.
 2. Verf de binnenkant van de doos op dezelfde manier en laat het goed opdrogen. 3. Breng nog een laag over de eerste laag heen, zodat de kleur intenser wordt. Laat het goed drogen.
 4. Maak de handvaten vast aan de opbergbox wanneer de verf volledig is opgedroogd. Plak je op de voorkant nog een kaartje waarop je schrijft wat er in de doos zit en je bent klaar!Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Nu je zulke prachtige opbergdozen hebt is het natuurlijk zonde als de rest van je huis vies is. Met Swiffer heb je binnen no time weer een schone vloer!
Houd je ook van DIY projectjes? Zo ja, wat heb je onlangs nog geknutseld?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

jerri

jerri

gemeld

en verspil nog minder water in de tuin .. neem een regentonen er zijn ook hele hippe tegenwoordig of echt vintage een wijnvatmodel.

 • melden
jerri

jerri

gemeld

en verspil nog minder water in de tuin .. neem een regentonen er zijn ook hele hippe tegenwoordig of echt vintage een wijnvatmodel.

 • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279