Decoratietrends voor het koude seizoen

Decoratietrends voor het koude seizoen

Het is herfst en de winter staat alweer voor de deur. Een ideale gelegenheid om je huis weer even in het zonnetje te zetten. Lekker in het Leven heeft de trends van het moment voor je in kaart gebracht!


Decoratietrends voor het koude seizoenAf en toe wil je je huis gewoon eens opnieuw decoreren. Een interieur-update hoeft niet veel te kosten en hoeft ook zeker geen groot verbouwproject te worden. Lekker in het Leven brengt je de beste tips om zonder al te veel moeite je huis te decorerenmet deze drie stijltrends.

Helemaal hip in interieur design blijft de zen-achtige, ecologische stijl van natuurlijke materialen die een gevoel van buiten binnenshuis oproepen.. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van steen, bamboe, teenwilghout en linnen bij het decoreren. Het interieur is puur, minimalistisch met strakke meubelen in één kleur. 


Kies voor contrastDecoratietrends-voor-het-koude-seizoen
Design in wit en zwart eist ook dit seizoen de aandacht. Een witte plaid, gedrapeerd op de bank gecontrasteerd met zwarte gordijnen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar geeft zonder meer direct een echte designtoets aan je interieur. Net als een wit tafellaken als ondergrond voor een zwart servies of witte kaarsen in zwarte kandelaars. Durf een statement te maken met accessoires want decoreren gaat dit jaar om contrast in kleuren.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Voel je meer voor opvallende, felle kleuren? Creëer dan een pop-art sfeertje met rood, geel, roze en felgroen. Combineer dat met ‘vintage’ en ‘sixties’ meubels. Want een heerlijk retro-modern jaren ’60-interieur is ook één van de grote trends dit seizoen! 


Een opvallend interieur om goedgehumeurd de winter door te komen? Volg gewoon je inspiratie, er is voldoende keuze op de designmarkt waarmee je je huis op hoogstpersoonlijke manier kan decoreren!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Interieuradvies van pro’s
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279