Creëer een stijlvolle spookomgeving voor een Halloweenfeest

Creëer een stijlvolle spookomgeving voor een Halloweenfeest

Breng Halloween in huis met deze griezelige decoratietips! Tover samen met de kinderen jullie huis en tuin om in een angtaanjagende plek.


1. Pompoenpower
Als je aan Halloween denkt, dan denk je meteen aan een grote, uitgeholde pompoen. Met een theelichtje er in is dit een opvallende blikvanger. Je kan een uitgeholde pompoen ook gebruiken om soep of ijs uit te serveren.

2. Perfecte props
Met een beetje fantasie (en voor niet teveel geld), kan je een originele Halloweensfeer creëren door  bezems, , plastic spinnen, insecten, slangen en spinnenwebben te gebruiken. Uit zwart karton kan je katten en vleermuizen knippen.

3. Drilpuddingogen
Zoek een grote glazen pot. Vul deze voor de helft met een lichtgekleurde drilpudding en laat opstijven. Laat er een plastic oog in vallen (kan je vast in de speelgoedwinkel vinden) en vul de pot verder met drilpudding.

4. Nepbloed
Voor één kopje bloed gebruik je één kopje glycerine en voeg je enkele druppels rode kleurstof toe. Meng in een kommetje; een heel klein beetje melk maakt het bloed dikker en donkerder. Niet teveel van gebruiken!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

5. Gloeitafel
Een spookachtige gloed tijdens het diner creëer je door  glow sticks onder de randen van de borden te verstoppen. Glow sticks kan je bij de feestwinkel vinden.

6. Enge wegwijzers
Plaats borden en wegwijzers in de tuin of maak een griezelig pad met spinnenwebben waar de kinderen ‘per ongeluk’ in lopen. Een opname van enge geluiden (uilen, heksenlach, monstergeluiden) voegt een griezelige sfeer toe.

7. Verkleden
Je verkleden hoort gewoon bij Halloween. Hierbij enkele ideetjes:
• Een cape is snel gemaakt en kan je zowel gebruiken voor Dracula, een heks of andere spookfiguren. Je hebt ongeveer één meter katoenen stof nodig, in een vierkant geknipt. Vouw de stof in de lengte doormidden en dan overdwars. Speld de lagen op elkaar. Meet langs de hals van je kind en teken een boog op de stof voor de nekopening en knip een gat in de cape. Zorg ervoor dat het gat groot genoeg is voor het hoofd van je kind.
• Een heksenhoed is goedkoop maar ook gemakkelijk zelf te maken met een stuk zwart karton.
• Een mummie maak je met toiletpapier of gaasverband.
• Betoverd haar is een echte blikvanger en makkelijk gedaan. Begin met ontzettend veel gel. Steek je haar in pieken omhoog en laat drogen. Spuit er haarverf in en als het goed droog is kan je er bijvoorbeeld nog allemaal beestjes zoals spinnen en insecten in bevestigen met wimperlijm.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279