Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

4 decoratie-ideetjes met foto’s

DesktopImage
0
Zou je familiefoto’s aan de muren willen ophangen? Met deze 4 ideetjes voor originele fotolijsten maak je wanddecoratie met foto’s zonder gaten te boren.

Weet je niet waar je met al je vakantiefoto's naartoe moet? Ontdek dan deze 4 decoratie-ideeën met foto's.

Je hebt in de laden van een kast ongetwijfeld een heleboel familiefoto's liggen. Maar hoe kun je die tot hun recht laten komen als je geen expert in decoratie bent? Dit zijn enkele ideetjes om je foto's aan de muur te hangen die je vast zullen inspireren!

Decoratie-idee voor je foto's nr. 1:

Lijst je vakantiefoto's in met gekleurd plakband: dat is makkelijk, creatief en je hoeft er geen gaten voor in de muur te boren! Het is ook nog eens een uitstekend idee voor een activiteit met de kinderen op een grijze regenachtige dag.

Breng gerust wat variatie aan in de kleuren, vormen en motieven. Hoe meer variatie in je creaties, des te groter het effect! Heb je zin om de kleur van de lijsten te veranderen, of er een andere foto in te stoppen? Dan hoef je alleen maar de tape ervan af te halen en er nieuwe op te plakken.

Decoratie-idee voor je foto's nr. 2:

Zoek je een origineel idee om je foto's op te hangen? Waarom zou je dan geen kleerhangers gebruiken? Dat is een grappige manier om dagelijkse voorwerpen een andere rol te geven: je hoeft er geen gaten voor de boren, je kunt de kleerhangers gewoon met superlijm aan de muur hangen.

Extra trucje voor een nog persoonlijker effect: hang foto's van verschillende formaten aan dezelfde kleerhanger.

Decoratie-idee voor je foto's nr. 3:

Dit is nog een ander idee voor het ophangen van je foto's, dat er vrolijk uitziet en makkelijk uit te voeren is: gebruik kleurendraad. Bevestig de draad aan de muur met transparante tape en plak er de foto's met alleslijm aan vast.

Voor een perfect resultaat plak je alleen de uiteinden van de draad vast en haal je de draden door elkaar.

Decoratie-idee voor je foto's nr. 4:

Je kunt ook metalen clips gebruiken (die je anders gebruikt om je dossiers te klasseren): praktisch en goedkoop.

Plak de knijpers op de muur met superlijm. Dat is het perfecte idee om je bureau te decoreren of om je decoratie een designachtige of lofty toets te geven!

En jij, wat zijn jouw tips om je foto's tot hun recht te laten komen?

0

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies