Uitverkoop: 4 tips voor ideale koopjes

Thuis
2/10/2018
Kijk je ongeduldig uit naar de volgende uitverkoopperiode om je garderobe aan te vullen voor weinig geld? Met onze tips vind je de ideale manier om voordelige aanbiedingen op de kop te tikken!

De sales komen er snel aan … en dit jaar wil je alles uit de koopjes halen! Met deze 4 tips krijg je alvast een flinke voorsprong.

Koopjestip 1

Het beste geheim is op koopjesjacht te gaan voor de sales van start gaan! Als je niet achter het net wilt vissen, loop je enkele dagen voor de koopjesrage begint even langs in de modewinkels om er een kijkje te nemen. Maak een lijstje van de favorites die je niet wilt mislopen.

Een heleboel merken stellen zelfs voor een ‘wishlist' aan te leggen op hun website – dan hoef je bij het aanbreken van de sales alleen maar die artikelen in je winkelmandje te plaatsen. Dankzij internet is de seizoensuitverkoop makkelijker dan ooit!

Koopjestip 2

Profiteer van de uitverkoop om jezelf een nieuwe look te geven … maar koop ook nieuwe basisstukken! Dus, voordat je gaat shoppen onderzoek je de kleerkast om te weten wat je nodig hebt. Misschien zit de broek van je zoon vol gaten en is hij aan vervanging toe, of is jouw lievelingsblouse tot op de draad versleten. Als je er tijdens deze sale een nieuwe kunt scoren, heb je echt een koopjegedaan!

Denk ook aan kleren die je nodig hebt voor het volgende seizoen. Vaak vind je in de winter goedkope zomerkleren en omgekeerd.

Koopjestip 3

De periode van Black Friday is ideaal om kerstcadeautjes te kopen zonder jezelf in het verderf te storten. Maar let op: om de aanbieding van de dag te vinden, moet je ook vroeg opstaan want de voorraad is dan al vaak beperkt.

Je kunt ook van de uitverkoop profiteren om met een paar maanden voorsprong de verjaardagscadeautjes van je familieleden te vinden. Zo haal je dubbel voordeel uit de sales: je bespaart niet alleen centen, maar vermijdt ook last minute stress om een idee te vinden!

Koopjestip 4

Tijdens de uitverkoop zwicht je soms voor aantrekkelijke aanbiedingen van bekende merken. Maar wat levert het op? Je koopt spullen die je niet nodig hebt en toch nooit uit de kast zult trekken… Dat is niet bepaald de definitie van de deal van de eeuw!

Dus, om zeker niet meer uit te geven dan je van plan was, bedenk je van tevoren over welk budget je beschikt. Als je goed voorbereid bent en een alvast lijstje in gedachten hebt, is de rest kinderspel! De kunst zit erin precies het bedrag dat je nodig hebt uit de muur te trekken en contant te betalen.

En jij, wat zijn jouw tips voor ideale koopjes tijdens de sale?