Bespaar nu met kerst

Thuis
26/04/2021
Kerst is de periode van het jaar waarin we het meeste geld uitgeven. Je hebt het gevoel dat het een unieke en speciale periode is. En daarom hou je minder rekening met je uitgaven. Op het einde van de maand word je... misselijk van je saldo. Hier vind je tips om te besparen met de feestdagen.

Na de feestdagen wandel je een warenhuis binnen en koop je kerstversiering met 40% korting. Ook op de speelgoed- en foodafdeling zijn er tijdens het hele jaar allemaal aanbiedingen. Profiteer ervan!

Tijdens de feestdagen zijn de producten duurder. Het is de kunst ze op voorhand te kopen. Vries alles in en je bent klaar! Zo bespaar je veel geld.

Moet je toch inkopen doen tijdens de feestdagen?

  • Werk ordelijk
  • Neem een lijstje mee
  • Laat geen uitgaven aan het toeval over
  • Leg een budget vast en ga er niet boven

Natuurlijk wil iedereen er op z'n best uitzien tijdens de feestdagen. Maar probeer je garderobe eens opnieuw uit te vinden met zo min mogelijk geld. Kijk eens achter in je kast, misschien ben je wel verrast door een kledingstuk waarvan je niet wist dat je het nog had!

Kerstlichtjes mogen niet ontbreken aan je versiering. Als je niet wil dat de factuur de hoogte in schiet, raden wij jou aan de lichtjes uit te schakelen als niemand ernaar kijkt en energiezuinige lichtjes te gebruiken. Ledlampjes besparen je liefst 90% energie.

Als het dit jaar jouw beurt is om oudjaar of kerst te hosten en als jullie veel gasten verwachten, bespaar dan niet op schoonmaakproducten. Koop  Ariel 3in1 PODS en Dreft Original Afwasmiddel. Want het valt duur uit als je het tafelkleed een paar keer opnieuw moet wassen. Of de snijplank vier keer moet schrobben.

Maak gebruik van je kortingsbonnen. Let wel op dat het om aanbiedingen gaat en niet om "marketingtrucjes".