Tips voor slimme moeders

Tips voor slimme moeders

Slim boodschappen doen en creatief koken met de kliekjes, helpen je veel geld te besparen in het huishouden. Lekker in het Leven presenteert tips voor de slimme moeders.


Toch zonde, als je telkens weer prima eten in de prullenbak moet gooien. Maar met een beetje creativiteit en wat planning kun je veel besparen op je boodschappen. Wij geven je tips voor slimme moeders die waar voor hun geld willen.

Wie kan rekenen, rekent op Dreft.
Zelfs de meest goed voorbereide chefs gooien ingrediënten weg. Voordat je een nieuw pak rijst opentrekt of naar de supermarkt gaat voor meer ingrediënten, denk eens na over hoe je de kliekjes van gisteren kunt gebruiken. Lekker in het Leven presenteert je handige tips waarmee je je gezin elke avond van de week met verrassende nieuwe gerechten kunt plezieren.

Plan je kliekjes
Je weet bijvoorbeeld dat je eten over gaat hebben na de feestdagen, dus waarom zou je er geen rekening mee houden? Wat je ook aan kliekjes in de koelkast overhebt, van de kerstkalkoen tot gebraden chili pompoenschijfjes; je kunt er een fantastische street food-achtig fusion gerecht van maken voor het hele gezin. Voeg gewoon wat extra ingrediënten toe aan je boodschappenlijstje om een heerlijk gerecht te maken voor de volgende dag.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Pastarestjes voor soep
Bewaar afgebrokkelde stukjes, splinters en hoekjes droge pasta in een zakje en zodra je voldoende hebt, breng je ze tot leven in een heerlijke Italiaanse maaltijdsoep. Het perfecte recept is een tomaten-minestronesoep, maar je kunt ook de creatieve toer op gaan en andere restantjes gebruiken.

Groot vlees op zondag
Een groot stuk vlees klaarmaken lijkt een hele (en ook dure) onderneming. Maar de ingrediënten die je kookt, kunnen lang meegaan. Vaak merk je dat je wel drie maaltijden kunt maken met de groente van een herfstbraadstuk. Restantjes gebraden kip kunnen omgetoverd worden tot een kip-curry op maandag en de ongekookte groente kunnen de basis vormen voor salades.
Je kunt ook besparen in de keuken door Dreft te gebruiken voor de afwas. Dreft gaat wel 50% langer mee dan concurrerende merken, waardoor je op termijn geld bespaart.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015