Super groente & fruit

Super groente & fruit

We gooien allemaal wel eens groente en fruit weg dat we niet meer willen eten. Wat zonde! Met deze tips voorkom je voedselverspilling en doe je slimmer boodschappen.


Het is niet altijd makkelijk om ervoor te zorgen dat de kinderen voldoende groente en fruit eten. Zo jammer als er weer een paar bruin geworden bananen op beschimmelde tomaten in de prullenbak belanden. Maar met deze tips voorkom je verspilling en hoef je minder vaak boodschappen te doen.

Wie kan rekenen, rekent op Dreft.
Dagelijks van de beste seizoenproducten genieten? Het is soms lastig om ervoor te zorgen dat je kinderen hun groente en fruit opeten, maar er zijn leuke manieren om gezond te eten én geld te besparen op de boodschappen. Betere producten kopen terwijl ze op hun best zijn, betekent dat ze langer mee gaan. Met deze slimme tips kun je ook nog eens geld besparen op je boodschappen.

Sappig fruit
Investeer in sinaasappelen, maar geef geen geld aan dure citruspersen. Als jouw gezin dol is op vers geperst sinaasappelsap heb je geen designerpers nodig. Koop verse, sappige sinaasappels en stop ze een paar seconden in de magnetron voordat je ze uitperst. Zo kun je ze makkelijker uitpersen en bespaar je wel twee sinaasappels per glaasje sap dat je maakt.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Rijp & onrijp fruit en groente
Bedorven eten weggooien is zonde. Hoewel een betere kwaliteit groente en fruit duurder lijkt, is het toch de moeite waard. Meestal gaat het duurdere product langer mee dan de goedkope variant waardoor je eigenlijk meer gezonde snacks voor je geld krijgt en er minder in de prullenbak belanden aan het eind van de week.

Investeer in ijsvormpjes
Koop wat vormpjes om waterijsjes te maken en je hoeft nooit meer fruit weg te gooien dat te rijp is geworden om uit de hand te eten. Snijd je fruit in kleine stukjes, doe dit met wat water in de vormpjes en stop ze in de vriezer. Met een heel klein beetje tijd en moeite kun je om de zoveel weken iedere avond heerlijke zelfgemaakte en gezonde toetjes op tafel toveren.

Je kunt ook besparen in de keuken door Dreft te gebruiken voor de afwas. Dreft gaat wel 50% langer mee dan concurrerende merken, waardoor je op termijn geld bespaart

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

100abz

100abz

gemeld

Bak een bananenbrood van rijpe bananen. Ze mogen zelfs bruin zijn!

  • melden
Romy27

Romy27

gemeld

hele zachten peren in bladerdeeg met wat kaneel in de oven. Heerlijk.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015