Slimmer koken, zonder verspilling

Slimmer koken, zonder verspilling

Soms zien we over het hoofd hoeveel we elke dag verspillen. Je misrekent je net zo snel bij een maaltijd voor één persoon als voor 30. Lekker in het Leven laat je zien hoe je slimmer kunt koken, zonder verspilling.


Iedereen heeft zijn eigen vaste keukenrituelen. Daarbij zien we soms over het hoofd hoeveel we iedere dag verspillen. Je misrekent je namelijk net zo snel bij het koken van een maaltijd voor één persoon als voor 30. Maar met deze tips lukt het jou ook slimmer te koken en nooit meer iets weg te hoeven gooien.

Wie kan rekenen, rekent op Dreft.
Je misrekent je net zo snel op een maaltijd voor één persoon als voor een groep van 30 personen. Goedkoop inkopen betekent vaak dat je twee keer zoveel moet kopen. Een paar slimme trucs en weetjes om energie en geld te besparen in de keuken. Probeer onze tips eens voor meer waar voor je geld bij het koken en schoonmaken, zodat je zeker weet dat je geen cent verspilt.

Kies de beste producten
Wanneer je schoonmaakmiddelen koopt ga dan voor kwaliteit in plaats van voor de laagste prijs. Dat supergoedkope product kost dan wel minder, maar waarschijnlijk heb je er veel meer van nodig waardoor je het binnenkort weer moet kopen. Kijk eens wat onze lezeressen je aanraden of vraag aan je vriendinnen wat zij gebruiken zodat je zeker weet dat jij het meeste waar voor je geld krijgt.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Meet rijst goed af
Iedereen kookt wel eens teveel rijst of pasta. En meestal gooi je dan de helft weg van wat je hebt gekookt. Een half kopje rijst, ongeveer 50 gram, is genoeg voor één persoon. Er zijn ook allerlei leuke spulletjes te vinden die je helpen meten zoals een spaghettimeter met een aanpasbare ring per portie. En als je minder weggooit, gaat je zak rijst of pasta veel langer mee. Bewaar die losse stukjes pasta onder in de doos of zak voor nog een fantastische manier om geld te besparen.

Gebruik een deksel
We vergeten het vaak, maar door te koken zonder deksel verliest je pan hitte waardoor het koken langer duurt. Gebruik een deksel als je pasta kookt en je zult zien hoeveel sneller het gaat. Je bespaart hierdoor tijd en geld.

Je kunt ook besparen in de keuken door Dreft te gebruiken voor de afwas. Dreft gaat wel 50% langer mee dan concurrerende merken, waardoor je op termijn geld uitspaart.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

tunde

tunde

gemeld

Van overbodig en al gekookt rijst kan je de dag daarop nasi maken of gebruiken voor rijstepap

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven