Duurzaam koken doe je met Dreft / De groene keuken

Duurzaam koken doe je met Dreft / De groene keuken

Geld groeit niet aan bomen, maar je kan wel groener met je geld en je keuken omspringen. Met deze tips zorg jij voor een duurzame keuken in huis.


Met enkele heel kleine aanpassingen in jouw keuken zorg jij voor een duurzaam huishouden. Beter voor je portemonnee, beter voor de natuur. Groen doen we gewoon thuis!

Wie kan rekenen, rekent op Dreft.
Geld ligt niet voor het oprapen, maar waar voor je geld wel. Dingen hergebruiken die je anders weg zou gooien is niet alleen een slimme manier om wat geld te besparen, maar ook veel beter voor het milieu. Hoe kun je er voor zorgen dat je boodschappen langer mee gaan? Lekker in het Leven vertelt je precies hoe je duurzamer met de producten die je koopt kunt omgaan.

Zelf compost maken
Wortelpuntjes, aardappelschillen, fruitafval… het kan allemaal goed gebruikt worden. In plaats je groente- en fruitafval weg te gooien, geef je het een nieuw leven als compost. Met groenafval maak je eenvoudig zelf compost voor je buitenplanten, o hoef je geen dure tuinproducten te kopen én zorg je voor de meest milieuvriendelijke aanpak.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zelf kruiden kweken
Je kunt veel besparen door potjes verse kruiden te kopen in plaats van de pakjes. Eenmaal gebruikt zorg je er gewoon voor dat het potje met de steeltjes voldoende zonlicht en water krijgt en de kruiden groeien vanzelf terug. Zo kun je ze van je eerstvolgende boodschappenlijstje schrappen.

Gebruikte theezakjes
Je kunt van alles doen met gebruikte theezakjes. Ze zijn verfrissend en kalmerend voor vermoeide ogen, brengen verzachting voor een verbrande huid en kunnen zelfs je vlees malser maken. Lenteplantjes die uitkomen hebben veel baat bij gebruikte thee. Voeg de theeblaadjes gewoon toe aan je composthoop of strooi de thee rond je rozenstokken. De thee verhoogt de bodemkwaliteit waardoor je gezondere planten krijgt. Met een beetje handigheid bespaar je met elk kopje thee op compost voor het hele jaar.

Je kunt ook besparen in de keuken door Dreft te gebruiken voor de afwas. Dreft gaat wel 50% langer mee dan concurrerende merken, waardoor je op termijn geld bespaart.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven