De beste budgettips: zeg nee tegen de crisis

De beste budgettips: zeg nee tegen de crisis

Ben jij een impulsaankoper of koop jij te veel? Kom hier te weten hoe je verstandiger winkelt.


Zo doe je inkopen zonder thuis te komen met een lege portemonnee

  • Onze gouden tip om te besparen op kleding? Marktjes! Er zijn veel marktjes met kleding en accessoires tegen onvoorstelbare prijzen. Bezoek bijvoorbeeld eens de gezellige Noordermarkt in Amsterdam.
  • Ben jij zo iemand met een volle kledingkast die niets kan wegdoen? Ga dan op zoek naar de laatste trends: hergebruik basic kleding en customize ze zelf… strikjes, studs, pailletten… Wees creatief!
Antikal
Antikal Fresh Gel Ambi Pur
(1030)

Verwijdert kalkaanslag, reinigt met bloemengeur en geeft een langdurige glans

Ontdek nu!

Als je boodschappen doet… Plan!

  • Maak een boodschappenlijstje, liefst voor de hele week. Zo kom je niet in verleiding om producten te kopen die je niet gebruikt. Hou je aan je lijstje.
  • Schrijf je in voor nieuwsbrieven en kortingsbonnen. Veel merken bieden regelmatig grote kortingen aan. Zoek ze via onze website en profiteer ervan!
  • Koop geconcentreerde producten die langer meegaan. Zoals Dreft Original Afwasmiddel. Met zijn maximale ontvettingskracht, maakt hij efficiënt schoon en is hij tegelijk zacht voor de handen. Jouw fles Dreft gaat langer mee dan andere producten.

Versieren met fantasie en weinig geld
Een paar nieuwe kussens fleuren je bankstel enorm op. Koop leuke stofjes, bekleed de kussens en vul ze opnieuw. Als je dan ook nog het aroma van je huis verandert… ziet het er gloednieuw uit! Heb je de Ambi Pur 3volution Elektrische Luchtverfrisser met 3 verschillende geuren al geprobeerd?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

knabbel13

knabbel13

gemeld

Toch in de winkel, zie ik dingen die ik altijd wel gebruiken kan (aanbiedingen) er daar koop ik altijd wel wat van. Voor in de winter als het bar en boos weer is. Zoals tandpasta, shampoo, wc rollen dus toch weer over mijn budget heen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279