Besparen in de zomer is makkelijk.

Besparen in de zomer is makkelijk.

Tijdens de zomer ben jij meer thuis. Dus moet er meer gekookt, schoongemaakt en gewassen worden.


Op het eerste gezicht lijkt da t meer te kosten. M aar als je slim bent, biedt de zomer veel oplossingen. Gebruik d e warmte om elektriciteit te besparen !

Besparingstips:

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  1. In tegenstelling tot de winter hoeft je was in de zomer niet in de droger . Hang je wasgoed op aan de waslijn en laat hem drogen door de wind. Als je een balkon of tuin hebt, is dit ideaal. Gebruik anders een droogrek en zet dat vlakbij een raam. Zo bespaar je niet alleen op elektriciteit, maar gaat je kleding ook langer mee.
  2. Droog je haar op dezelfde manier als je kleding. Tijdens de zomermaanden heb je je haardroger niet nodig. Laat het droogblazen door de wind op het strand of in je tuin. Met een nat hoofd voel je je trouwens veel beter in de zomerse hitte!
  3. Beperk airconditioning . Open liever  ’s nachts en ’s morgens de ramen. Zo ventileer en verfris jij je huis . Laat de rolluiken en de gordijnen naar beneden om de koelte binnen te houden of laat het zonnescherm naar beneden staan. O ok als jullie niet thuis zijn.
  4. Kies voor frisse gerechten zoals salades en fruit. Zo warmt je huis niet op door de warmte uit de keuken. Heb je een tuin ? Dan is een paar keer per week buiten barbecueën een prachtig alternatief. Gegrild vlees en gegrilde groenten zijn uiterst gezond. Z o hoef je de keuken niet vuil te maken en bespaar je elektriciteit.
  5. Een koude douche verstevigt je huid en verbetert je bloedsomloop. I n de zomer hoef je niet altijd heel warm water te gebruiken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279