Bij Lekker in het Leven zijn we van mening dat het enige verschil tussen een ‘gewone’ dag en een ‘geweldige’ dag net dat beetje extra is. Daarom hebben wij het doel om je te inspireren, helpen en stimuleren om net dat geweldige uit elke dag te halen. Wij luisteren naar wat jij nodig hebt en geven je de beste ideeën, adviezen en producten.


Lekker in het Leven is een online platform dat is opgezet in samenwerking met Procter & Gamble, een bedrijf dat al meer dan 175 jaar lang mensen over de hele wereld helpt in hun dagelijks leven, met verschillende merken.

Ons portfolio van innovatieve en gewaardeerde merken waar je elke dag op kunt bouwen zijn:
Always, Ambi Pur, Antikal, Ariel, Braun, Clearblue, Dash, Dreft, Duracell, Fixodent, Gillette, Gillette Venus, Head & Shoulders, Herbal Essences, Iams, Lenor, Max Factor, Naturella, Olaz, Oral-B, Pampers, Pantene, Swiffer, Vicks, Wella Pro Series, Wella Flex, Wella Professional.

Procter & Gamble heeft gepassioneerde medewerkers die mensen in meer dan 80 landen ter wereld ten dienst zijn. Bezoek http://www.pg.com voor het laatste nieuws en meer informatie over Procter & Gamble en hoe haar merken het dagelijks leven beïnvloeden en verbeteren.

ONTDEK DE SITE

 • Bekijk wat Lekker in het Leven te bieden heeft.

  Ontdek de site
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  en ontvang updates.

  Meld je aan
 • Vertel je vriendinnen over Lekker in het Leven.

  Vertel verder