Over Lekker in het Leven

Wie zijn we?

Lekker in het Leven is een online platform dat is bedoeld voor het ondersteunen en inspireren van moeders om elke dag net dat beetje gemakkelijker te maken. Onze missie is genieten van de kleine dingen, de imperfecties en de georganiseerde chaos in het dagelijks leven.

Ons expert team stelt je gepersonaliseerde aanbiedingen en nieuwe uitgeteste producten voor, geeft je praktische tips en deelt inspirerende verhalen.

Lekker in het Leven is een online platform van Procter & Gamble (P&G), een bedrijf dat de afgelopen 175 jaar bezig is geweest met het in de markt zetten van merken, zodat mensen wereldwijd van elke dag een mooie dag kunnen maken.

Ons portfolio innovatieve en vertrouwde merken waar je elke dag op kunt vertrouwen, bestaat uit: Always, Always Discreet, Ambi Pur, Antikal, Ariel, Aussie, Braun, Dreft, Fixodent, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, Lenor, Lenor Unstoppables, Mr. Propre, Olaz, Oral-B, Pampers, Swiffer, Tampax en Venus.

Bezoek https://www.pg.com/nl_NL/ voor het laatste nieuws en de laatste informatie over Procter & Gamble en de manieren waarop onze producten de levens raken en verbeteren van 4,6 miljard mensen wereldwijd.

Onze merken