TAMPAX Radiant Tampons

Ontdek TAMPAX Radiant

TAMPAX Radiant-tampons bieden comfortabele bescherming met stijl. Ze hebben een compacte en discrete gladde plastic inbrenghuls met een ronde top voor comfortabel inbrengen. De anti-slipgrip met profiel zorgt ervoor dat je de inbrenghuls gemakkelijk kunt vasthouden en inbrengen Dankzij de MotionFit-technologie zet de tampon lichtjes uit om zich zo aan de unieke vorm van je lichaam aan te passen terwijl het LeakGuard-koordje je extra bescherming geeft en je helpt de tampon gemakkelijk te verwijderen. De mooie verpakkingen zijn hersluitbaar en openen stilletjes zodat je ze in alle discretie kan weggooien.

TAMPAX Radiant kenmerken en voordelen

MotionFit-technologie

Radiant tampons hebben MotionFit-technologie waardoor de tampon lichtjes uitzet en zich aan je lichaamsvorm aanpast.

LeakGuard-koord

Het LeakGuard-koordje is speciaal ontworpen om lekjes te voorkomen en helpt je de tampon gemakkelijk te verwijderen.

SmoothTouch-inbrenghuls

TAMPAX Radiant tampons hebben een SmoothTouch-inbrenghuls met anti-slipgrip en een ronde top zodat hij gemakkelijk is in te brengen.

Kleurrijke hersluitbare verpakking

De Radiant tampons zitten in een kleurrijke en hersluitbare verpakking zodat je ze snel in alle discretie kunt weggooien.

Probeer ALWAYS Radiant-inlegkruisjes

Met ALWAYS Radiant inlegkruisjes geniet je van ALWAYS bescherming, waar je ook bent. ALWAYS Radiant inlegkruisjes zijn hygiënisch individueel verpakt en bezorgen je een fris gevoel, ook onderweg.

Vind de juiste TAMPAX tampon voor jou

Vraag het aan TAMPAX