Tampax Compak Pearl Tampons met Inbrenghuls

Bescherming en discretie: Pearl Compak

TAMPAX Pearl Compak tampons bieden je dezelfde bescherming als de standaard Pearl tampons, maar zijn compacter dankzij de discrete inbrenghuls met anti-slipgrip. Dankzij de Pearl Compak MotionFit technologie zet de tampon lichtjes uit en vormt zich naar je lichaam, en het LeakGuard-koordje helpt lekjes voorkomen. De verpakking maakt geen geluid als je hem opent, voor discretie onderweg. TAMPAX Pearl Compak Active Fresh tampons hebben dezelfde kenmerken als Pearl Compak, maar zijn specifiek ontworpen voor optimale bescherming en extra frisheid. TAMPAX Pearl Compak en Pearl Compak Active Fresh tampons zijn verkrijgbaar in verschillende absorptieniveaus, zodat je de variant kunt kiezen die het beste bij jouw menstruatie past: TAMPAX Pearl Compak Regular voor dagen met een lichte tot gemiddelde menstruatie, TAMPAX Pearl Compak Super voor dagen met een gemiddelde tot hevige menstruatie en TAMPAX Pearl Compak Super Plus voor dagen met een zeer hevige menstruatie.

TAMPAX Pearl Compak kenmerken en voordelen

MotionFit technologie

Eenmaal in je lichaam zet de tampon lichtjes uit om zich aan je lichaamsvorm aan te passen voor optimale bescherming.

LeakGuard-koordje

Het koordje maakt het makkelijker om de tampon te verwijderen en biedt bovendien extra bescherming tegen doorlekken.

SmoothTouch-inbrenghuls

De inbrenghuls heeft een glad, afgerond uiteinde en anti-slipgrip om het inbrengen gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Discrete verpakking

De kleurige verpakking is gemakkelijk en stil te openen voor discretie. Hij past ook makkelijk in je tas, zodat je er altijd eentje mee kunt nemen voor onderweg.

Vind de juiste Tampax Tampon voor jou