Silk-expert 5

Braun maakt je dagelijkse leven eenvoudiger en biedt een oplossing waarmee je gewoon thuis op de bank kan ontharen! De IPL-technologie werkt met het afgeven van intense lichtflitsen, die gericht worden op de melanine in de onderhuidse haartjes. De melanine in de haartjes warmt op, waardoor de groei van de haartjes onderbroken wordt. Bij continu gebruik kunnen ongewenste haartjes het huidoppervlak niet meer bereiken. Daarom is melanine, dat aanwezig is in donker haar, onmisbaar voor een goede werking van de IPL-technologie.

Kenmerken van Braun Silk-expert IPL:

  • Snel en doeltreffend: voor je lichaam en gezicht. Grotere lichaamsdelen zoals benen of aremen kunnen in amper 8 minuten behandeld worden zonder aan doeltreffendheid in te boeten.
  • Alleen IPL met SensoAdapt TM huidteintsensor. Leest je teint voortdurend en past de lichtintensiteit automatisch aan. Je teint verschilt per lichaamsdeel. De unieke SensoAdapt™ huidteintsensor leest je teint voortdurend – 80 x per seconde – en past de lichtintensiteit automatisch aan voor de beste werkzaamheid en veiligheid. De Braun Silk-expert flitst alleen als hij volledig met de huid in contact is.
  • Snelst IPL-technologie. Op hetzelfde energieniveau. 120.000 flitsen. Tot 6 jaar volledige lichaamsbehandelingen
  •  Lichte modus. Voor gevoelige plekken of beginners. In lichte modus past de Braun Silk-expert IPL zich net zo snel en nauwkeurig aan je teint aan als in normale modus - maar dan op een lager energieniveau. Voor een comfortabelere behandeling waar nodig of gewenst.
  •  Non-stop stroom. Hoeft niet te worden opgeladen en is dus altijd direct klaar voor gebruik.
  • Echt glijden. Voor een snelle en doeltreffende IPL-behandeling gebruik je de glijmodus voor meer flitsen zodat hij minder plekken overslaat.
  • Klinisch getest: Braun Silk-expert IPL is klinisch getest voor een veilig en efficiënt gebruik bij je thuis.

Aanwijzingen voor een goede ontharing

1 – Bereid de huid voor

Voor je de Braun Silk-expert IPL gebruikt, moet de te behandelen  huid geschoren worden, bijvoorbeeld met een scheermesje, zodat er geen haar meer zit op het gebied dat je gaat behandelen. De haartjes mogen niet geëpileerd worden, indien geëpileerd, de haartjes eerst laten terug groeien en dan afscheren. Reinig dan de huid waarop je de Braun Silk-expert IPL wilt gaan gebruiken.

2 – Behandeling

Deze fase kan tot drie maanden duren. We raden je aan je een keer per week te behandelen met de Braun Silk-expert IPL, zodat de huid zich tussen de behandelingen door kan herstellen. Voor het eerste gebruik en voor gevoelige gebieden beschikt de Braun Silk-expert over een ‘gevoelige' modus.

3 – Onderhoudsfase

Als de behandeling beëindigd is, kun je de Braun Silk-expert IPL een keer per maand gebruiken, om het eventueel terug groeien van de haartjes te voorkomen. Het apparaat werkt op elektriciteit, zodat je je hele lichaam in een keer kunt behandelen. Het apparaat is dus altijd klaar voor gebruik. Met zijn 120.000 flitsen heeft de lamp een levensduur van 6 jaar bij de behandeling van het hele lichaam, of van 25 jaar voor de behandeling van de onderbenen, de oksels en de bikinilijn.

Let op: Gebruik Braun Silk-expert IPL niet rond de ogen, voor of na het zonnen, op sproeten, moedervlekken, wratten of spataderen, tatoeages of permanente make-up. Mannen kunnen het IPL-apparaat niet gebruiken voor het gezichtshaar of de baard