Always Ultra Secure Night Maandverband

Hoe beter het past, hoe beter het beschermt

ALWAYS Ultra Secure Night Maat 4

ALWAYS Ultra Secure Night (maat 4) is speciaal ontworpen voor bescherming ’s nachts. Het maandverband biedt meer bescherming doordat het 60% groter is aan de achterkant* en bovendien ook nog eens 40% langer is. Zo ben je dus nóg meer en beter beschermd tegen lekken, hoe vaak je ’s nachts ligt te draaien en te woelen. Deze maandverbanden hebben SecureGuard beschermrandjes en een ultra absorberende technologie die vocht omzet in gel, het vasthoudt en lekjes helpt voorkomen. Het maandverband biedt je tot 100% bescherming, welke lichaamsvorm of menstruatie je ook hebt. Deze maandverbanden bevatten ook een geurneutraliserende technologie die geurtjes niet alleen maskeert maar ook vasthoudt. Hoewel de ALWAYS Ultra Secure Night maandverbanden maar 3 mm dun zijn, bieden ze ’s nachts tot 100% bescherming voor een geweldig comfortabel gevoel.

*t.o.v. ALWAYS Ultra Normal maandverbanden zonder vleugels

 

Always’ kenmerken

Extra bescherming voor de nacht

Voor extra bescherming tegen lekken ’s nachts, wat je favoriete slaaphouding ook mag zijn. Dit maandverband is 40% langer en heeft een 60% grotere achterkant*.

*in vergelijking met ALWAYS Ultra Normal zonder vleugels

 

Ultra-absorberend

De ultra absorberende technologie zet vocht om in gel, houdt het vast en helpt lekjes voorkomen.

 

Flex & Fit systeem

Zorgt ervoor dat het maandverband op zijn plaats blijft zitten en volgt je lichaamsbewegingen.

 

SecureGuard beschermrandjes voor extra bescherming

SecureGuard beschermrandjes helpen lekjes voorkomen door het vocht te absorberen en vast te houden.

 

Probeer ook Always Ultra Long (Maat 2)

Verander de regels met ALWAYS MyFit en vind het maandverband dat past bij jouw lichaam en menstruatie voor een optimale bescherming. Met het ALWAYS Ultra Long (Maat 2) maandverband voel je je de hele dag fris en beschermd.

Ontdek ALWAYS MyFit

ALWAYS in een oogopslag

Vraag het aan ALWAYS