Always Maxi Night Maandverband met vleugels

ALWAYS bescherming in een dik en comfortabel maandverband

ALWAYS Maxi Night (Maat 3) met vleugels

ALWAYS Maxi Night (Maat 3) maandverband met vleugels is ontwikkeld om je geweldige bescherming en comfort te bieden wanneer je dit het meeste nodig hebt. ALWAYS Maxi Night (Maat 3) is een dik maandverband en heeft drie actieve zones: een extra absorberende kern (Core+ technologie) in het midden absorbeert vocht waar dit het meeste nodig is. De beschermrandjes vooraan, achteraan en in het midden van het maandverband helpen lekjes te voorkomen. ALWAYS Maxi Night maandverband heeft een langere* en bredere** achterkant voor extra bescherming gedurende de nacht. Bovendien heeft het maandverband vleugels om het op zijn plaats te houden, zodat je je vrij kan bewegen gedurende de nacht.

*t.o.v. ALWAYS Maxi voor overdag

**t.o.v. ALWAYS Maxi Normal (Maat 1)

 

Het ALWAYS Maxi-verschil

Bescherming en comfort

ALWAYS Maxi maandverband met drie actieve zones heeft een extra absorberende kern (Core+ technologie) in het midden en beschermrandjes vooraan, achteraan en in het midden om je geweldige bescherming en comfort te bieden.

 

Beschermrandjes rondom het maandverband

De absorberende kanaaltjes van het ALWAYS Maxi maandverband werken als beschermrandjes en zijn ontwikkeld om te voorkomen dat vocht van het maandverband afloopt. Ze helpen het vocht naar de kern te leiden, wat voor een geweldige bescherming tegen lekken zorgt.

 

Extra absorberende kern (core+)

De extra absorberende kern (Core+ technologie) in het midden van het maandverband is ontwikkeld om het vocht te absorberen waar dit het meeste nodig is, en tegelijkertijd te zorgen voor een goede pasvorm. Het verstevigde middelste gedeelte is bovendien omringd door kanaaltjes die helpen het vocht in het maandverband te houden. Het ALWAYS Maxi maandverband is dun aan de voor- en achterkant waardoor het discreet en comfortabel is.

 

Breder* aan de achterkant

ALWAYS Maxi Night maandverband is langer* en breder** aan de achterkant voor extra bescherming.

*t.o.v. ALWAYS Maxi dagvarianten

**t.o.v. ALWAYS Maxi Normal.

 

Probeer ook ALWAYS Maxi Long (Maat 2)

ALWAYS Maxi Long (Maat 2) maandverband met vleugels is ontwikkeld om je geweldige bescherming en comfort te bieden wanneer je dit het meeste nodig hebt. ALWAYS Maxi Long (Maat 2) is een dik maandverband en heeft drie actieve zones: een extra absorberende kern (Core+ technologie) in het midden absorbeert vocht waar dit het meeste nodig is. De beschermrandjes vooraan, achteraan en in het midden van het maandverband helpen lekjes te voorkomen. ALWAYS Maxi Long (Maat 2) maandverband heeft een langere en bredere achterkant* voor extra bescherming gedurende de dag.Terwijl de flexibele vleugels helpen het maandverband op zijn plaats te houden, zorgt het zachte toplaagje voor een comfortabel gevoel.

*t.o.v. ALWAYS Maxi Normal (Maat 1)

Bekijk de vergelijkingstabel

Vraag het aan ALWAYS