Always Discreet Verband+

Ontdek ALWAYS DISCREET incontinentieverband+

ALWAYS DISCREET verband+ voor urineverlies biedt je optimale bescherming bij urineverlies, ongeacht de hoeveelheid. In tegenstelling tot dikkere maandverbanden, is dit verband voor urineverlies ultradun en heel comfortabel. Bovendien houden ze vocht vast en neutraliseren ze geurtjes, zodat jij je steeds fris voelt. Ze zijn ook individueel verpakt en dus heel discreet en handig in gebruik.

ALWAYS DISCREET verbanden+ zijn beschikbaar in de volgende varianten, naargelang de absorptie behoefte : + Long voor incidenteel urineverlies, + Long Plus voor frequent urineverlies, + Maxi voor frequent urineverlies van gemiddelde hevigheid, en + Maxi Night voor lekjes gedurende de nacht.

 

Kenmerken ALWAYS DISCREET verband +

Absorberende DualLock-kern

ALWAYS DISCREET’s DualLock kern helpt geurtjes en vocht aan te trekken, te absorberen en op te sluiten, urenlang.

 

Anti-lekrandjes over de hele lengte

ALWAYS DISCREET verband+ heeft anti-lekrandjes over de hele lengte die lekken helpt vermijden daar waar ze het meest voorkomen. De binnenste strook beschermt tegen lekken en de buitenste strook biedt extra bescherming, in geval van.

 

Dun en flexibel

Deze verbanden blijven dun en flexibel, zelfs wanneer ze vochtig zijn, voor een ultra discrete bescherming.

 

OdourLock-technologie

De OdourLock-technologie neutraliseert geurtjes onmiddellijk en continu. Het bevat een licht parfum voor een fris gevoel.

 

Probeer ook ALWAYS DISCREET broekjes voor incontinentie

Dankzij de ALWAYS DISCREET broekjes voor urineverlies Normal kunt u gewoon blijven doen wat u altijd al deed, zelfs bij veel urineverlies veroorzaakt door plotse aandrang : uw bescherming blijft netjes op zijn plaats zitten. De ultra dunne beschermingszone uit drie lagen helpt vocht en geurtjes aan te trekken, te absorberen en vast te houden, terwijl de dubbele anti-lekjes bescherming helpt lekken vermijden daar waar ze het meest voorkomen.

 

Ontdek het ALWAYS DISCREET-assortiment

Veelgestelde vragen