Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Moeder-dochterdag: ze wordt een vrouw!

moeder-dochterdag-ze-wordt-een-vrouw
0
Wil je graag de band met je dochter nauwer aanhalen? Organiseer een onvergetelijke moeder-dochterdag met gedenkwaardige activiteiten.

Wordt je dochter al een jonge vrouw en wil je graag een moeder-dochterdag organiseren om dichter bij elkaar te komen? Dat is een fantastisch idee! Het is natuurlijk belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en gezellige momenten delen met je dochter kan alleen maar goed zijn voor je humeur. De vakantie is een ideale periode om als moeder en dochter dingen samen te doen, weg van alle dagelijkse stress of sleur. Lees hier een paar activiteiten om elkaar te verwennen als ‘vrouwen onder elkaar' en je dochter te leren een moderne vrouw te worden.

Moeder-dochterdag: we beginnen bij de kapper

Voor de moeder? Vraag je dochter wat zij van je gebruikelijke kapsel vindt. Misschien kan haar mening als ‘jongere' je helpen een meer trendy kapsel te kiezen...

Voor de dochter? Laat haar kiezen nadat jullie samen de magazines hebben doorgebladerd. Je haalt er ideeën uit en kunt voorstellen doen over wat haar zou staan...

Het doel? Een gezellig moment samen doorbrengen tijdens deze moeder-dochterdag, en allebei proberen adviezen te geven aan de ander.

Bij de schoonheidsspecialiste

Voor de moeder? Geef jezelf een epilatie of een behandeling cadeau, al naar gelang wat je nodig hebt.

Voor de dochter? Afhankelijk van haar leeftijd kan ze haar benen en oksels laten epileren of een gezichtsverzorgende behandeling krijgen als ze bijvoorbeeld een vette huid heeft. Dit is misschien de gelegenheid om van te voren samen te praten over intieme zaken en de middelen die haar ter beschikking staan zoals maandverband, tampons, scheerapparaten voor vrouwen en thuis elektrisch epileren.

Het doel? Lekker ontspannen en je samen mooi voelen.

Moeder-dochterdag: we vergeten de manicure niet

Voor de moeder? Doe jezelf plezier met een handverzorging en laat kunstnagels aanbrengen.

Voor de dochter? Voor een jonge adolescente is een handverzorging en het aanbrengen van transparante nagellak een goed idee. Als ze wat ouder is, kan ze kiezen voor een meer excentrieke kleur.

Het doel? Allebei dezelfde behandeling krijgen voor een gelijkwaardige moeder-dochterdag.

Even pauze en rust...

Nu eerst maar eens uit de drukte en even pauze nemen. Vind een rustig café, of misschien een tearoom, en neem de tijd om als volwassenen onder elkaar met je dochter te praten. Je hoeft haar natuurlijk niet te vertellen hoe het in je relatie of op je werk gaat! Maar je kunt met je dochter dingen delen die van jou een ‘persoon' maken, de dingen waardoor je niet alleen ‘mama' bent. Dingen waar je vrolijk van wordt of die je opbeuren na een zware dag, herinneringen die je koestert, grappige anekdotes (geschikt voor alle leeftijden!) toen je zelf haar leeftijd had, je favoriete films...

Zo gezellig en rustig praten in een neutrale omgeving kan de gelegenheid zijn om nieuwe aspecten te ontdekken van jullie karakters, zowel van de moeder als van de dochter.

In de kledingzaken

Voor de moeder? Neem je dochter mee naar je favoriete boetieks en vraag haar mening over de kleding die jij leuk vindt. Vraag haar kledingstukken te kiezen waarvan zij denkt dat ze je zullen staan... Een nieuwe blik op je garderobe is nooit weg!

Voor de dochter? Draai de rollen om: nu neemt zij jou mee om te kijken naar de merkkleding die zij gaaf vindt, en kun jij haar iets voorstellen.

Het doel? De dialoog aangaan en proberen aan het eind van deze gezellige dag zover te zijn dat jullie de kledingsmaak van de ander beter begrijpen.

Moeder-dochterdag: en een wellnessdag?

Sommige wellnesscentra hebben ‘moeder-dochter'-formules (vanaf 13 jaar): een heerlijk moment om aandacht te besteden aan wellness en beauty, aangepast aan de behoeften van ieder van jullie met behandelingen, massages, manicure, make-up... Ideaal en leuk om met z'n tweetjes te doen.

En jij, welke activiteiten deel jij met je dochter om haar te begeleiden bij het ‘vrouw worden'?

0

Je reactie toevoegen

Misschien iets voor jou: