Welke vitaminen kan mijn kind als aanvulling gebruiken?

Welke vitaminen kan mijn kind als aanvulling gebruiken?

Er zijn van die dagen dat het niet lukt om gezond en gevarieerd te koken. Hoe zorg je er toch voor dat jouw kinderen genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen? Lekker in het Leven geeft je vitamine-tips!


Vitamines voor je baby (0-4 jaar)
Een baby kan andere voeding en vitamines gebruiken dan een kind van 8. De groei van je baby is, naast genen, ook afhankelijk van voeding. Wanneer je baby begint te rollen, zich begint op te trekken en te kruipen heeft het sterke en gezonde botten nodig.
Tip: Vibovit Baby vitamine D druppels helpen bij de calciumopname en normale botgroei van je baby.

Vitamines voor kleuters en kinderen (4-7 jaar)
Kinderen worden vooral beïnvloed door het eetgedrag van andere kinderen.* Dit maakt het soms lastig om zeker te weten dat je kind ook overdag gezond eet. Vibovit Junior 4+ kan dan een goede aanvulling zijn. Hierin zitten vitaminen en mineralen zoals ijzer, jodium en vitamine D. Vibovit biedt grappige aap-vormige kauwtabletten met vruchtensmaak en leuke fruitige gummies in de vorm van dieren.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vitamines voor schoolkinderen (8+ jaar)
School is voor je kind één grote test wat leervermogen, geheugen en doorzettingsvermogen betreft. Tegelijkertijd maakt het lichaam van je zoon of dochter een snelle groei en ontwikkeling door. Het is dus extra belangrijk om je kind in deze periode van de juiste voedingsstoffen te voorzien.
Tip: Vibovit Junior 8+ is speciaal samengesteld ter aanvulling op de voeding voor kids vanaf de 8 jaar. Er zijn twee vormen met verschillende smaak: ster-vormige kauwtabletten met fruitsmaak en slimme letter-vormige fruitige gummies.


* Bron: http://www.nu.nl/gezondheid/3622341/kinderen-kopieren-elkaars-eetgedrag.html

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279