Waarom je met je gezin op stap moet

Waarom je met je gezin op stap moet

Na een heerlijke maaltijd samen gaat niets boven een wandeling met het gezin! Wij geven je vier redenen waarom je elke avond na het eten een wandeling zou moeten maken.


Iedereen is klaar met eten, de tafel is samen afgeruimd en de afwas is snel gedaan (onthoud dat je met Dreft Platinum afwasmiddel in 10 minuten hetzelfde effect bereikt als van een hele nacht weken). In plaats van iedereen naar zijn kamer te laten gaan of op de bank te laten neerploffen, ga je met je gezin een wandeling maken. Begin met een wandeling van 20 à 30 minuten en voor je het weet, ben je eraan verslaafd.

1. Je hebt meer tijd om banden te smeden
Het avondeten is het moment bij uitstek om bij te praten, over je dag te vertellen en familiezaken te bespreken. Een wandeling is ideaal om onafgewerkte gesprekken voort te zetten of quality time te hebben met elk gezinslid. Heeft een kind het moeilijk op school? Blijf wat achter en bespreek dit onder vier ogen. Je kinderen zullen snel weten dat dit het moment is waarop je beschikbaar bent om naar ze te luisteren en ze gaan ernaar uitkijken.
Het is ook een goed moment om contact te houden met je buren. Begroet voorbijgangers of de plaatselijke winkelier om de hoek. Maak een opmerking over mooie bloemperken of nieuwe gordijnen.

2. Het is goed voor je lichaam
Dertig minuten of meer beweging per dag helpt je om gewicht te verliezen, houdt je circulatie op peil en bezorgt je van kop tot teen een goed gevoel. Het is ook goed voor je spijsvertering en je slaapt er beter van. Die dertig minuten gaan zo voorbij als je er samen met anderen van geniet. Denk eraan dat dit een belangrijke les is die je je kinderen vroeg kunt leren.

Dreft All In One Vaatwastabletten
Dreft All In One Vaatwastabletten Sinaasappel
(48)

Dreft All-in-One vaatwastabletten ontvetten krachtig, zelfs bij korte programma’s.

Ontdek nu!

3. Het is goed voor je geest
Je zult snel beseffen dat je met frisse lucht en wat beweging stopt met piekeren. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen. Wandelen, zelfs over een korte afstand, verhoogt de zuurstoftoevoer naar je cellen en houdt zo je geest scherp. Maak er gebruik van om je gedachten op een rijtje te zetten en positieve beslissingen te nemen.

4. Het is beter dan televisie
Gaan wandelen na het eten is een goede manier om minder tijd te spenderen aan televisie, computer en videospelletjes. Je favoriete serie kan je opnemen en later bekijken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

charise

charise

gemeld

Heel erg gezond en leuk klopt als een bus!

  • melden
An1962

An1962

gemeld

Helemaal mee eens, vereist in het begin wat discipline, maar is met goed weer makkelijk te doen. Wij doen als het slecht weer is vaak natafelen en een spelletje met zijn allen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279