Vibovit Junior 8+

VIBOVIT Junior 8+

Vibovit Junior 8+ is een volledig multivitaminen- en mineralensupplement om de voeding van kinderen van 8 tot 12 jaar aan te vullen. Het bevat alle vitaminen en mineralen in een dosering die goed is afgestemd op de unieke behoeften van kinderen in deze leeftijdscategorie.


Vanaf hun 8e tot de start van de pubertijd maken kinderen een snelle geestelijke en lichamelijk ontwikkeling door. Ze groeien in deze periode ongeveer 7 centimeter en komen 3 kilo per jaar aan. Daarnaast doen ze meer en meer kennis en vaardigheden op. Vibovit Junior 8+ ondersteunt in deze veeleisende periode met essentiële vitaminen en mineralen als aanvulling op de dagelijkse voeding. Er zijn twee varianten die binnen de productvorm zijn aangepast aan de behoeftes van kinderen van 8 tot 12 jaar. Bij de ontwikkeling baseerde Vibovit zich op de richtlijnen van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Beide varianten bevatten o.a.:

  • Vitamine D draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de botten en helpt bij de opname van calcium in de botten.
  • Vitamine C draagt onder andere bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem, helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve stress en is belangrijk voor de opname van ijzer.

Vibovit Junior 8+ Multivitaminen + IJzer Kauwtabletten

Deze kauwtabletten bevatten IJzer dat een belangrijke rol speelt bij geestelijke inspanning en activiteit.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vibovit Junior 8+ kauwtabletten bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Gezoet met zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose). Allergenen: vis, soja, gluten. Bevat geen lactose.

Vibovit Junior 8+ Multivitaminen in Fruitige Gummies

Dit zijn fruitige gummies in de vorm van letters.

Vibovit Junior 8+ fruitige kauwgummies bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Gezoet met zoetstoffen (maltitol, sorbitol). Allergenen: vis. Dierlijke producten: varkensgelatine.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Diedje1985

Diedje1985

gemeld

Mijn zoon van 8 is kieskeurig maar ziet dit als een snoepje :-)

  • melden
Sascha0211

Sascha0211

gemeld

Is er een mogelijkheid dat er een proefmonster kan komen met 1 of 2 stuks erin? heb namelijk nogal een kieskeurig kind en dan ga ik niet een hele pot halen om hem daarna weg te gooien.. Misschien een idee??

  • melden
riche

riche

gemeld

heb het ook gehaald voor het eerste keer voor mijn dochter en tot nu toe gaat het goed zij vindt het lekker smaken de tabletjes zijn lekker makkelijk te kauwen in vergelijken met de andere merken die smaken niet lekker zij ze dus voorlopig blijf ik deze kopen.

  • melden
Always

Always

gemeld

Ik heb de Fruitige Gummies voor mijn zoon gehaald: hij denkt er nu zelf aan dat ie 's ochtends zijn vitamine moet nemen! Ze zijn regelmatig in de aanbieding met 50% korting, dus dan valt de prijs ook nog mee.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven