VIBOVIT Junior 4+

VIBOVIT Junior 4+

Vibovit Junior 4+ is een volledig multivitaminen- en mineralensupplement om de voeding van kinderen van 4 tot 7 jaar aan te vullen. Het bevat alle essentiële vitaminen en mineralen in een dosering die goed is afgestemd op de unieke behoefte van kinderen in deze leeftijdscategorie.


Vanaf 4 jaar wordt opgroeien voor kinderen een alsmaar groter avontuur. Er wachten grote uitdagingen, zoals school, sport, hobby’s en het maken van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Ook ontwikkelen ze steeds meer hun eigen gewoontes en voorkeuren als het om voeding gaat. Toch wil je zeker zijn dat ze voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgen. Voeding is immers de basis voor de latere gezondheid van je kinderen.

Vibovit Junior 4+ bevat essentiële vitaminen en mineralen als aanvulling op de dagelijkse voeding van kinderen van 4 tot 7 jaar. Er zijn twee varianten die binnen de productvorm zijn aangepast aan de behoeftes van dit leeftijdssegment. Bij de ontwikkeling baseerde Vibovit zich op de richtlijnen van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Beide varianten bevatten o.a.:

  • Vitamine D draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de botten en helpt bij de opname van calcium in de botten.  
  • Vitamine C draagt onder andere bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem, helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve stress en is belangrijk voor de opname van ijzer.

Vibovit Junior 4+ Multivitaminen + IJzer Kauwtabletten

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Het toegevoegde IJzer speelt een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit. Dit zijn kauwtabletten met fruitsmaak in vrolijke aapjesvorm.

Vibovit Junior 4+ kauwtabletten bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Gezoet met zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose). Bevat geen lactose. Allergenen: vis, noten, soja, gluten.

Vibovit Junior 4+ Multivitaminen in Fruitige Gummies

Dit zijn fruitige gummies in de vorm van dieren.

Vibovit Junior 4+ fruitige gummies bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Gezoet met zoetstoffen (maltitol, sorbitol). Allergenen: vis, noten en soja. Bevat geen lactose. Dierlijke producten: visolie, varkensgelatine.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

mammakaa77

mammakaa77

gemeld

Jammer dat ook hier weer kunstmatige zoetstoffen in zitten. Aksof onze kinderen geen spoortje suiker meer mogen. Langdurig gebruik van kunstmatige zoetstoffen is schadelijk op de lange termijn. Vooral met kleuters al mee beginnen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven