Samen sporten met je kinderen

Samen sporten met je kinderen

Samen met de kinderen sporten is gemakkelijk én leuk. Lekker in het Leven geeft je vijf top tips om samen actief te zijn.


Met jonge kinderen thuis is het niet altijd even gemakkelijk om naar de sportschool te gaan of eens lekker te gaan hardlopen. Maar met een beetje fantasie worden kinderen al snel een steun bij het sporten in plaats van een hindernis….

Wij geven je graag vijf manieren om fit te blijven met kids:

1. Neem je kind mee naar het park en laat ze naast je fietsen of steppen terwijl jij rent. Neem elke dag je tijd op en probeer je eigen record te verbeteren. 

2. Maak je eigen indoor circuit – ideaal op regenachtige dagen.  Kruip onder een tafel, klim over de bank, limbo onder een touwtje tussen twee keukenstoelen door en maak kikkersprongen over dozen ontbijtgranen. Je kan het zo gek nog niet bedenken! 

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

3. En wat dacht je van een spontane sportdag in de tuin met een driebenige race, een ei-en-lepel race, touwtje trekken, een kruiwagenrace of zaklopen? Zorg voor sinaasappels en appels voor een energiek hapje tussendoor.

4. De lenteschoonmaak (op elk moment van het jaar!) gebruikt veel verschillende spieren en wordt pas echt leuk als de kinderen meehelpen. Maak er dus een spelletje van. Zet een leuk muziekje op en stof en boen al swingend op de maat van de muziek.

5. Als je een yoga-fan bent dan vind je het vast fijn om te weten dat er een heel aantal centra zijn die yogales aan kinderen geven.  Wanneer je kinderen een paar lessen hebben gehad dan kunnen jullie ook thuis samen oefenen. Neem een kijkje op kinderyoga.nl voor een overzicht van yogadocenten in Nederland en België die speciaal opgeleid zijn om op verantwoorde en speelse wijze met kinderen te werken.

Ook de plaatselijke sportclub organiseert vast en zeker sportsessies voor ouders en kinderen zoals tennislessen of volleybal, dus informeer even bij jou in de buurt naar wat jullie samen kunnen doen. 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

anonymous-

anonymous-

gemeld

Tip 5 kinderyoga, De link in de tekst klopt niet. Nergens tevinden waar het allemaal tedoen zou zijn..

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279