Nooit meer iets kwijt

Nooit meer iets kwijt

Zoek jij je regelmatig rot naar je sleutels, portemonnee, telefoon of raken jouw kids altijd alles kwijt? Met deze praktische tips voorkom je een heleboel (zoek)stress.


Naamlabels

Is jouw kroost altijd alles kwijt of verliezen ze elke week wel iets? Zorg dat je een voorraad naamlabels in huis hebt. Merk hun kleding, bekers, gymtassen, jassen, broodblikken, mobieltjes en spullen die ze buitenshuis gebruiken of uitlenen. Als er dan iets blijft liggen bij een vriendje, de crèche, op school of bij het zwembad, dan weten ze daar tenminste van wie het is. Zo voorkom je ook nog eens dat jullie spullen in de (stinkende) gevonden voorwerpen doos belanden. Tip: via goedgemerkt.nl kun je stickers en labels in alle soorten en maten krijgen. Vergeet niet jouw mobiele nummer erop te vermelden!

>Voorkom chaos in je tas

Is jouw handtas een rommeltje en moet je altijd grabbelen en graaien om te vinden wat je zoekt? Tijd voor een grondige opruimbeurt: kieper je tas om en gooi oude winkelbonnen, lege snoeppapiertjes en zakdoekjes weg. Je hebt altijd een opgeruimde tas met deze handy handbag tips:

  • Berg losse toiletartikelen zoals lippenstift, tampons, kleine potjes en tubetjes in een toilettasje op.
  • Gebruik een tas inzetter, oftewel een bag in bag. Je kunt ze in alle kleuren en diverse maten krijgen via tasjeinjetas.nl of purseket.nl
  • Doe jouw favoriete parfum in een miniatuur verstuiver. Dat scheelt een hoop ruimte!
  • Orden je tas met behulp van miniblikjes: perfect voor pepermuntjes, zoetjes, tampons, oorbellen, paperclips, spaarzegels, elastiekjes en andere losse (hebbe)dingen.

>Help, waar is mijn telefoon?

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Laat jij je telefoon nog wel eens slingeren? Dan is een telefoonhoesje met jouw naam (en design) erop wel zo handig. Tip: maak het hoesje zo opvallend mogelijk, zodat je het meteen ziet liggen. Zelfs tussen een stapel magazines of onder de autostoel. Wil je je telefoon het liefst aan je tas vastketenen? Koop dan een telefoonhoesje met een hengsel, bijvoorbeeld dit trendy Supertrash telefoontasje. Maak het hengsel via een lus (haal de telefoon erdoor) of een clip aan je tas vast. En nu niet je tas vergeten, hé! Tip: heb je geen tas bij je? Stop je smartphone dan in de schacht van je laars of in je beha.

>Piepende sleutels

Vraag je jouw lief regelmatig om jou even te bellen, zodat je weet waar je telefoon ligt? Handig, maar wat als je je sleutels weer eens kwijt bent? Met een key finder hoef je alleen maar (op je vingers) te fluiten om te horen waar je sleutels liggen. Kun je niet fluiten? Geen probleem, het apparaatje reageert ook op hoge stemgeluiden. Je kunt dus gewoon aan je kinderen vragen of ze jouw sleutels ‘even willen roepen’. Leuk spelletje!

Heb jij nog een handige zoek- of opbergtip? Deel jouw praktische tip dan snel op Lekker in het Leven!

Lees ook deze opgeruimde artikelen: Gezellig, we gaan opruimen en Een opgeruimd en fris hoofd.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279