Niet te stoppen #LikeAGirl Always

Always zegt dat je onstuitbaar bent #LikeAGirl. Bekijk de video!


Stellen we te veel grenzen aan meisjes en zeggen we hen hoe ze wel of niet moeten zijn?

Stoppen we hen in vakjes en zeggen we hen welke rol zij later moeten vervullen?

Nou, dat hebben we gevraagd, en het antwoord was schokkend: 72% van de meisjes vindt INDERDAAD dat de maatschappij hen grenzen oplegt - vooral tijdens de puberteit - een tijd waarin hun zelfvertrouwen al op het laagste niveau is. Always voert een epische strijd om het zelfvertrouwen van meisjes hoog te houden tijdens de puberteit & daarna!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ons oorspronkelijk #LikeAGirl sociaal experiment heeft een dialoog op gang gebracht om het zelfvertrouwen een oppepper te geven door de betekenis van “zoals een meisje” te veranderen van een belediging tot een regelrecht compliment. En--met jouw hulp--is deze dialoog nu een belangrijke beweging geworden die de hele wereld in beroering brengt.

We zijn goed bezig, en we gaan ermee door! We zijn nu bezig om meisjes overal ter wereld sterker te maken en we moedigen hen aan om beperkingen uit de weg te ruimen en Niet te stoppen te zijn #LikeAGirl. We hebben jouw hulp nodig. Doe met ons mee. Kijk hoe alle meisjes Niet te stoppen zijn, doe mee en steun alle meisjes om Niet te stoppen te zijn #LikeAGirl.

Al meer dan dertig jaar hebben we het ons als missie gesteld om jonge meisjes wereldwijd sterker te maken door miljoenen van hen te onderwijzen over de puberteit en menstruatie, zodat zij zich zelfverzekerd kunnen voelen— elke dag van de maand. Samen brengen we een grote verandering teweeg. Stop deze niet!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279