Naomi van As is niet te stoppen #LikeAGirl

De hockeyster is de nieuwe ambassadrice van de #LikeAGirl campagne.


“Ik kom uit een heel sportief gezin. Toen ik 6 was mocht ik eindelijk beginnen met hockey. Daarvoor speelde ik altijd al op straat met alle kinderen uit de buurt, vooral de lol die je op het veld en buiten het veld met elkaar hebt, dat vond ik toen al super leuk.

Ik was als puber eigenlijk heel erg verlegen en ik heb ook wel eens te horen gekregen dat ik eigenlijk helemaal niet zo goed was en dat vond ik best wel moeilijk. Maar daar heb ik mij uiteindelijk overheen kunnen zetten en ben ik teruggegaan naar de basis: waarom ben ik ooit begonnen met hockey? Omdat het mijn passie is, omdat ik het leuk vind. Dus uiteindelijk, terwijl ik er helemaal niet mee bezig was, ben ik geselecteerd voor het Nederlands jeugdteam en daar is mijn hockeycarrière begonnen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Door onderdeel te zijn van een team krijg je veel zelfvertrouwen en heb je het gevoel dat je ergens bij hoort. Je wordt ook aangemoedigd door je teamgenoten en je wordt ook aangemoedigd om dingen te doen die je niet zo goed kan. En tegen de meiden die denken aan stoppen met sporten: ga door, je kan altijd meer dan je denkt, geloof in jezelf. Ik heb zelf ook echt heel veel steun gehad aan de meiden uit mijn team. Daar kon ik mijn verhaal bij kwijt en als ik ergens bijvoorbeeld onzeker over was dan kon ik er met hun over praten en dat heeft mij enorm geholpen en ook weer moed om door te gaan.

Like of volg de campagne via de hastag #likeagirl op Instagram, Facebook of Twitter of deel jouw foto of video om meiden te inspireren to keep playing!”

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279