Interviews achter de schermen

Interviews achter de schermen

Leggen we meisjes grenzen op en vertellen we hen wat ze wel en niet mogen doen? Die vraag stelde regisseur Lauren Greenfield. Dit is haar mening daarover.


“Als meisjes deze woorden te horen krijgen tijdens hun puberteit, wanneer ze kwetsbaar zijn, kunnen ze tientallen jaren blijven hangen en onomkeerbare effecten teweeg brengen” – aldus Lauren Greenfield, regisseur van de films over het sociale experiment #LIKEAGIRL.

Deze Amerikaanse fotografe en filmmaker regisseerde de eerste video voor het sociale experiment “Always #LIKEAGIRL”. Lauren Greenfield spreekt over haar aandeel in het recentste sociale experiment Always #LIKEAGIRL en hoe grenzen die de samenleving oplegt meisjes in hun puberteit tekenen

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Al meer dan dertig jaar streven we ernaar om jonge meisjes over de hele wereld zelfstandiger te maken door miljoenen onder hen te informeren over puberteit en menstruatie, zodat ze hun zelfvertrouwen behouden— elke dag van de maand. Samen zijn we een grote verandering teweeg aan het brengen.

Lauren werd bekroond als één van de 25 belangrijkste eigentijdse fotografen in 2003 en haalde de derde plaats in de lijst van de 100 Most Important People in Photography in het Amerikaanse tijdschrift PHOTO. Het werk van Greenfield verkent de Amerikaanse cultuur en benadrukt de weerslag ervan op vrouwen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...