Alles voor een onvergetelijke Vaderdag

Alles voor een onvergetelijke Vaderdag

Het is al snel weer Vaderdag: dit jaar valt het op zondag 8 juni! Lekker in het Leven geeft je graag enkele originele ideeën en suggesties voor een leuke Vaderdag. Zo maak je er voor het hele gezin een bijzondere dag van.


Weet je nog? Zodra je wakker was rende je vroeger op Vaderdag naar je papa voor een kus en een knuffel. Je had een leuk cadeautje voor hem, of een knutselwerkje dat je op school had gemaakt. En papa vond het altijd geweldig.

Zelfs als je ouder wordt, blijft Vaderdag een dag om je vader te eren met een lunch of diner of een zelfgemaakte zoete attentie.

Vergeet jouw vader dus niet deze Vaderdag. Als je graag kleine cadeautjes maakt, dan hebben we enkele ideetjes voor je: maak zijn lievelingstaart of dessert, schrijf een mooie kaart uit het hart of maak een compilatie van zijn favoriete muziek voor in de auto of thuis. 

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Als je kinderen hebt, vergeet hen dan niet te betrekken bij het plannen van jullie onvergetelijke Vaderdag. Maak een ontbijtje op bed voor hun papa, bak een cake als toetje, of maak zijn lievelingseten. 

Je kan ook een leuke foto van het hele gezin inlijsten (misschien kan je het lijstje zelf maken) voor op zijn bureau of het nachtkastje, of zelfs als achtergrond voor de computer! 

Doe een projectje met de kinderen: laat ze boekenleggers maken of tekeningen of iets anders waarvan je weet dat hun papa erg blij mee gaat zijn.

Eigenlijk is Vaderdag een dag als alle anderen, maar er zijn nooit genoeg gelegenheden om onze vaders te vertellen hoeveel we van hen houden en ze waarderen. Laat Vaderdag de perfecte reden zijn om dat te laten zien!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Babs123

Babs123

gemeld

Hopelijk verbeteren jullie je snel!!!???:)

  • melden
mireva

mireva

gemeld

Beetje slordig.... Moederdag is de 2e zondag in mei, Vaderdag toch echt de DERDE zondag in juni. Dus inderdaad de 15e....

  • melden
Christalle

Christalle

gemeld

In België is het op 8 juni Vaderdag, bij ons een week later

  • melden
Adri82

Adri82

gemeld

Volgens mij valt Vaderdag toch echt op de 15e juni 2014!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven