Activiteiten voor papa met de kids.

Activiteiten voor papa met de kids

Wil je Vaderdag extra speciaal maken met leuke activiteiten die hij met de kinderen kan ondernemen? We hebben een aantal geweldige dingen op een rijtje gezet!


Vaderdag is het moment voor papa’s en kinderen om gezellig samen iets te ondernemen. Zo wordt het een Vaderdag om nooit mee te vergeten! Lees snel verder voor de 4 leukste activiteiten.

1. Ga voor groen

Welk kind houdt er nu niet van lekker ravotten in de tuin of het park? Op Vaderdag kunnen jullie gezellig samen een boom gaan planten of een groentetuintje aanleggen. Mocht je zelf niet over een tuin beschikken dan kan je ook een moestuin in een kistje maken. Betrek de kinderen vooral bij het proces, door samen zaadjes en kindertuingereedschap aan te schaffen.

2. Samen koken

Samen koken is een geweldige manier om de dag door te brengen. Vooral omdat er aan het einde van de dag wat lekkers tegenover staat! Let bij het kiezen van een recept op de leeftijd van je kinderen. Met kleuters kan je het beste kant-en-klare cupcakes versieren of marshmallowvierkantjes maken. Lagere scholieren kunnen al zelf aan de slag met recepten waarbij je zelf deeg moet maken, kneden en vormen. Met tieners kan je het koken tot een hoger niveau tillen met ingewikkeldere recepten.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

3. Ga op reis

Roadtrips zorgen voor een band! Je hoeft hier niet eens ver weg voor te gaan. Kies een bestemming die op tussen de 75 en 150 kilometer afstand is. Ideaal voor één overnachting. Laat de kinderen meehelpen met het uitstippelen van een route en een playlist samenstellen.

4. Actief bezig zijn

Door samen te sporten leer je je kind dat een gezonde levensstijl belangrijk is. Dit kan je op allerlei manieren invullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een yogales met je kleuter? Of samen fietsen naar leuk lunchtentje. Houden jullie meer van avontuur? Dan kun je met ouder kinderen ook gaan surfen of ziplinen.

Welke activiteit je ook kiest, let op dat je niet enorm competitief of corrigerend wordt tegenover je kind. Plezier staat voorop tijdens al deze activiteiten.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven