Zo maak je je eerste date onvergetelijk

Zo maak je je eerste date onvergetelijk

Je wilt natuurlijk dat je eerste date een succes wordt. Maar hoe pak je het aan? Met deze 10 tips zorg je voor een onvergetelijk afspraakje en komt er gegarandeerd een tweede date, en wie weet meer...


Zorg voor gespreksvoer
Ben je geen spraakwaterval? Dan kun je je maar beter voorbereiden met een paar actuele gesprekstopics. Zo breek je meteen het ijs en vermijd je die ongemakkelijke stiltes!

Leg je outfit klaar
Je kleding bepaalt welke eerste indruk iemand van je krijgt. Kies dus een outfit waarin je je mooi en op je gemak voelt. Zo krijg je zelfvertrouwen. Leg alles ruim van te voren klaar zodat je je lievelingsjurk niet onder uit de wasmand moet halen op D-day.

Slaap als een roos
Zo vermijd je donkere kringen onder je ogen. Als je goed slaapt, zie je er niet alleen fris uit, je bent ook wakkerder en je herinnert je de avond beter.

Kies voor discrete make-up
Voor je outfit en je make-up geldt dezelfde gouden regel: Less is more! Kies daarom voor lichte make-up in plaats van donkere oogleden en knalrode lippenstift. Verleidelijk mag, maar je wilt niet ordinair overkomen.

Kom op tijd
Tien minuutjes te laat komen is geen probleem. Maar laat geen uur op je wachten. Dat is niet alleen onbeleefd, je riskeert ook dat je date het hazenpad kiest!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bekijk het leven door een roze bril
Natuurlijk ben je zenuwachtig en spoken er allemaal rampscenario’s door je hoofd. Maar zelfs al loopt er iets mis, dan kun je er maar beter om lachen. Waarschijnlijk is hij net zo zenuwachtig en zorgt jouw positieve houding voor een ontspannen en bruisende avond.

Praat niet over je exen
Houd je liefdesgeschiedenis voor jezelf. Profileer je niet als slachtoffer van mannelijke wreedheid door je exen en hun gebreken te analyseren. Hij vraagt zich dan wellicht af waarom jij de gemene deler bent in die catastrofale liefdes.

Blijf bij de les
Met een paar glaasjes alcohol kom je misschien wat vlotter uit de hoek. Maar zo kun je ook verzeild raken in de meest gênante situaties. Eén of twee glazen volstaan om de sfeer losser te maken. Houd het daarbij!

Maak er een memorabele avond van
Misschien is het wel de ‘ware’! Je wil je avond dan ook haarfijn herinneren. Wetenschappelijke studies wijzen uit dat we emotionele herinneringen associëren met de geur van dat moment. Besteed daarom extra aandacht aan geur: gebruik na het douchen een fijne bodylotion en draag de avond van je date je favoriete parfum. Wanneer die geur opnieuw opduikt, herbeleven we momenten samen met alle emoties die erbij horen.

Amuseer je!
Daar draait het tenslotte om!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven