Wat mannen willen

Wat mannen willen

Vraag jij je ook regelmatig af wat mannen nu eigenlijk willen? Lekker in het Leven neemt je mee in de wereld van gadgets, BBQ, looks, vrijheid en het mannen ego.


>Boys love their toys

Hoe oud een man ook is, hij blijft dol op speelgoed. Of het nu de racewagen of trein van jullie zoon is, zijn mobiele telefoon of iPad. In de categorie 'luxe gadgets' wil elke man het liefst een breedbeeld-tv, een snelle sportauto en een 'mooi klokje'. De kwaliteit en het merk van hun 'speelgoed' spelen ook een grote rol. Mooie gadgets geven je status, iets waar mannen over het algemeen meer waarde aan hechten dan vrouwen. En niet te vergeten, de droom van elke kerel: 'een mooie vrouw aan zijn arm'. En dat ben jij natuurlijk!

>BBQ & bier

Een echte man is dol op vlees en BBQ-en. En voor deze mannelijke oerbehoefte zijn de meest fantastische gadgets en apparaten ontworpen. Denk aan de krachtige BBQ's (lees: brandweerwagen) op wielen. En hoe groter hoe beter, want super sized doet het goed bij de mannen! Of het nu een bord eten thuis is of een patatje oorlog van de snackbar. Wil je aandacht van jouw vent, gebruik dan woorden die hem aanspreken.

>Vrijheid & Avontuur

In elke man zit een jongetje verstopt. Een jongen die dol op avontuur is en veel waarde aan zijn vrijheid hecht. Avontuur, dat is lekker hard autorijden, met vrienden op stap, fikkie stoken en misschien ook wel een beetje flirten. Puur om te zien of ze nog 'een beetje in de markt liggen' en om zich een 'vrije jongen' te voelen. Dit doen ze natuurlijk alleen als ze samen met hun vrienden zijn. Als jij er bij bent, dan kijkt hij nooit naar andere vrouwen (helaas, alle mannen kijken).

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

>Geen gezeur

Een ding staat vast: mannen houden niet van zeurende vrouwen. Geef hem dus af en toe de ruimte om even lekker helemaal niks te doen of die voetbalwedstrijd te kijken. Laat hem lekker zappen, kan hij zijn hoofd even lekker leeg maken. En ben jij nu al druk bezig met plannen voor de zomervakantie? Hij niet. Op vakantie wil hij relaxen, zwemmen en lekker eten. Dus het enige dat hij wil weten is 'wanneer gaan we' en 'hoe ver is het rijden'?

>Er goed uitzien

Mannen zijn stiekem hartstikke ijdel. Want er goed uitzien is goed voor hun zelfvertrouwen en streelt hun ego. Heb jij in de lente bikinistress? De kans is groot dat ook jouw man sixpack stress heeft, tenzij hij zich er bij neer heeft gelegd dat zijn buik meer op een 'Turks brood' lijkt. En mannen hechten, net als vrouwen, veel waarde aan een gladgeschoren en verzorgde huid. Uiteraard moeten hun scheergadgets en huidproducten wel aan hun strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen de beste scheermesjes komen de badkamer in. Dat is niet voor niks, want onscherpe mesjes kunnen snijwondjes of een trekkerige huid veroorzaken. En als mannen ergens een hekel aan hebben, dan is het dat wel!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279