Verleiden. Sla je slag in 5 subtiele stappen

Verleiden. Sla je slag in 5 subtiele stappen

Een man verleiden… 't Klinkt moeilijker dan het eigenlijk is. Probeer deze verleidingstips maar eens uit op je volgende feestje bij vrienden.


Natuurlijk heb je het ook al gevoeld. Je kijkt een volslagen onbekende in de ogen en plots is het een en al vlindergefladder in je buik. “Die wil ik!", denk je. Loop je dan een blauwtje? Dan denk je zoals veel vrouwen te snel: “Ik kan geen enkele man versieren. Maar probeer dit stappenplan vol verleiding eens en leer succesvol flirten. Wedden dat elke man een gewillige prooi wordt. Volg gewoon de 5 subtiele stappen van ons Grote Verleidingsplan.

Een man versieren Stap 1: Vang hem met je zwoelste blik

Ogen spreken boekdelen! Een zwoele blik, een verlegen oogopslag, stralend opkijken… Even zijn blik vangen en dan weer snel wegkijken is een onovertroffen flirtverleidingstechniek die maar al te vaak vergeten wordt (of waar we misschien te verlegen voor zijn?). Wil je een man versieren? Ga er voluit voor! Kijk, vang zijn blik, sla je ogen neer, kijk nog eens op en dan weer weg. Flirten lijkt wel op vissen: je gooit je hengel uit, haalt hem weer op, gooit hem terug met nieuw aas eraan… tot je ‘hem’ aan de haak hebt. Slaagkans: 75%.

Een man versieren Stap 2: Schenk hem een stralende glimlach

Gelukt! Zijn aandacht is gevangen en nu komt hij naar je toe om een paar woorden te wisselen. Ontvang hem met een stralende glimlach zodat hij zich meteen op zijn gemak voelt. Wacht dan rustig af hoe hij zich verder gedraagt. Slaagkans: 85%.

Een man versieren Stap 3: versieren is luisteren

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Laat hem praten en streel zijn ego. De kans is nu groot dat hij begint te praten. Láát hem praten, mannen horen zichzelf namelijk graag. Kijk in zijn ogen, knik af en toe bevestigend en glimlach als hij een rake opmerking of een grapje maakt. Geef hem het idee dat je alleen ogen en oren voor hem hebt, er is geen betere verleidingstechniek om zijn ego te strelen. Mannen blijven tenslotte grote kinderen en wat willen kinderen? Aandacht! Je slaagkans stijgt nu tot 89%.

Een man versieren Stap 4: Even pauzeren

Een te lang gesprek (hier eerder een te lange monoloog) kan plots doodbloeden. Dat moet je vermijden! Pauzeer je flirt even tijdens het hoogtepunt. Haal een drankje, babbel wat met een vriendin die langskomt, laat hem dus even alleen. Blijven zijn ogen op jou gericht tijdens deze break? Dan zit je goed! Slaagkans: 94%.

Een man versieren Stap 5: Geef hem opnieuw alle aandacht :

Toon hem dat hij ‘gewonnen’ heeft. Dat je aandacht die even bij andere dingen was, weer helemaal voor hem is. Mannen winnen graag, maar eigenlijk ben jij het die zegeviert: je slaagkans bedraagt nu bijna 100%! En dan is het aan jou om uit te maken hoe je verder van je succes wil genieten. Maar één ding is zeker: voortaan kan jij elke man versieren!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

anonymous-

anonymous-

gemeld

het klopt wel, mijn manier van flirten en slaagt tot nu toe altijd!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015