romantisch-diner

Romantische gerechten

Heb je zin in een romantisch avondje met je geliefde? Wij geven je enkele ideeën voor de lekkerste gerechten die je zo op tafel zet. Succes gegarandeerd.


Valentijnsdag staat weer bijna voor de deur. En de stress om een goed valentijnscadeau te kopen neemt waarschijnlijk met de dag toe. Waarom ga je dit jaar niet terug naar de kern van Valentijnsdag: je Valentijn het hof maken. Dat hoeft helemaal niet met een duur cadeau, maar kan ook door een simpel en romantisch diner te koken. Zo kan je tenminste genieten van een heerlijk romantisch avondje met zijn tweeën.

Simpele recepten voor twee

Om de romantische avond tot een succes te maken hebben we een aantal heerlijke recepten geselecteerd.

Romantische voorgerechten

Hoofdgerechten

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zoete nagerechten

Terwijl je in elkaars ogen staart en van het lekker eten geniet zit het gevaar van knoeien op je kleding in een klein hoekje. Maar, wie een goed wasmiddel in huis heeft hoeft zich daar geen zorgen om te maken.

En wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag? Uit eten of romantisch thuis koken?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015