Organiseer het perfecte Valentijnsweekend

Organiseer het perfecte Valentijnsweekend

Slimme ideeën, praktische tips en handige plannen om jouw Valentijnsweekend nóg romantischer te maken. Inspiratie vind je hier!


Valentijnsdag is om de hoek en er is niets zo sexy als een weekendje weg voor jou en je lover. Hebben we je gedachten goed gelezen?

Lekker in het Leven geeft je enkele ideeën om jullie weekendje weg het meest memorabele, romantische uitstapje van het jaar te maken.  Als je al een bestemming hebt gekozen natuurlijk...

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Als jullie reisjes graag lang van te voren inplannen, en dus moet verraden dat hij het weekend vrij moet houden, dan kan je je partner alsnog verrassen voordat je vertrekt en als je aankomt. Maak ieder moment van jullie weekend zo speciaal mogelijk:

  • Geef hem hints over jullie tripje; zo creëer je spanning en wordt hij razend benieuwd naar wat je hebt georganiseerd. Als je met de auto gaat, maak dan een cd met zijn lievelingsmuziek als verrassing, hij zal je geweldig vinden!
  • Boek een romantische lunch of diner van te voren bij een restaurant op de plaats van bestemming. Ga online en doe wat research om het perfecte plekje te vinden. Om zeker te zijn van een uiterst intieme avond, vraag naar een privétafeltje of romantisch hoekje.
  • Lees over je bestemming en zorg ervoor dat je een keuze hebt aan activiteiten zoals een tentoonstelling of een theaterstuk dat jullie graag willen zien. Koop kaartjes voor een van de dagen dat jullie weg zijn en zeg niets tegen hem, maar stel voor om eventjes de stad in te trekken voor een wandelingetje. 
  • Stop een kleine attentie in zijn koffer die hij onverwachts kan vinden. Bestel een fles champagne voor op de kamer en zorg ervoor dat hij koud staat als jullie aankomen. Een toast op jullie liefde is de perfecte manier om helemaal ontspannen aan jullie weekend te beginnen na de reis.
  • Schrijf iedere dag een kattenbelletje op de badkamerspiegel. Wat jullie vandaag gaan doen, of gewoon hoeveel je van hem houdt!
  • Als jullie bestemming wat verder van de bewoonde wereld is, neem een iPod mee met jullie favoriete nummers – zo kan je op elk moment romantiek inlassen.  Zorg ervoor dat maaltijden en avonden een ode aan de liefde zijn. 
  • Misschien dat jullie onderweg een winkeltje of twee instappen, maar maak er geen shopdag van. Neem een fototoestel mee en zorg voor leuke foto’s ter herinnering. Zo kan je op ieder moment terugdenken aan jullie romantische weekendje weg. 
  • Nog een ander origineel idee: misschien wil je echt tijdens Valentijnsweekend weg, maar om je partner de avond van zijn leven te bezorgen kan je ook eens op zoek gaan naar kaartjes voor een optreden van zijn favoriete band of artiest. Als verrassing naar een concert gaan betekent gegarandeerd succes!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

blondine

gemeld

Ik heb elke dag een Valentijns dag bij mijn lieverd.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279