Meer quality time met je partner

Meer quality time met je partner

Je hebt het druk met het huishouden, werk, de kinderen, sport en wat al niet meer. Zo druk, dat je soms vergeet om tijd voor romantiek vrij te maken. Lekker in het Leven geeft je tips!


Hou het simpel

Zeker als je kinderen hebt, is het belangrijk om ‘als koppel’ leuke dingen te doen. Maar maak het jezelf niet te moeilijk: verras je lief met een romantische picknick, een strandwandeling, een diner-voor-2 thuis (als de kinderen op bed liggen) of pak een terrasje. Tip: regel met bevriende buren oppasavonden. Schakel om de beurt de babyfoon naar elkaar door of organiseer logeerpartijtjes voor de kids. Zo kunnen jullie lekker de deur uit én ook nog eens uitslapen!

Samen afwassen is goed voor je relatie

Wil je ook doordeweeks meer tijd en aandacht aan jouw partner besteden? Door samen het huishouden te doen, voel je je niet alleen door je partner gesteund, je kunt ook uitgebreid bijkletsen. Met romantisch samen afwassen poets je dus niet alleen de vaat, maar ook je relatie op!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Nieuwe ervaringen

Samen totaal nieuwe ervaringen opdoen geeft jullie relatie pas echt een boost. Wat dacht je van een romantische privéles Argentijnse tango, een autoslipworkshop of een taalcursus (van jullie favoriete vakantieland)? Het leuke van als koppel een taal leren is dat je een gezamenlijk doel hebt, samen kunt oefenen én dat jullie tijdens vakanties de show stelen!

Privé-sauna voor 2

Wist je dat je privé-sauna’s voor 2 met zwembad kunt huren? En voor iets meer heb je zelfs een privé-sauna eiland, compleet met palmen én een tropische zwembad. Uiteraard kun je er heel romantische arrangementen bij vinden. Als dat niet goed voor je relatie is? Dit saunaconcept vind je in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam en Tilburg.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Indesco

gemeld

Laat de kinderen eens een lang weekend of weekje bij opa & oma logeren en neem tijd voor elkaar; is zo belangrijk !! Je kan je hele leven nog spenderen aan de (klein)kinderen.

  • melden
Steventje

Steventje

gemeld

Jong in en nu uit de kinderen. Inmiddels 48 jaar jong. Wel twee prachtige kleinkinderen van 2,5 en 6 jaar dat betekent voor mij en mijn man veel meer tijd voor elkaar en ook bewust veel tijd kunnen nemen qua aandacht voor elkaar en onze 4 volwassen kinderen,kleinkindjes.

  • melden

Na dan bijna 9 maanden hebben mijn man en ik over een maand eindelijk een avondje voor ons tweeen. Alleen al de voorpret, het verzinnen van een leuke date, is een boost voor onze relatie.

  • melden

Zeker als je beide een drukke baan hebt en ook nog eens onregelmatig werkt is het soms moeilijk om tijd te vinden voor je privé leven. Wij zorgen er voor dat we altijd iets leuks in het vooruitzicht hebben: een etentje, een weekendje weg of iets anders wat we samen kunnen doen. Het inplannen van deze dingen is gewoon erg belangrijk!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279