Maak zelf een prachtig boeket voor Moederdag

Maak zelf een prachtig boeket voor Moederdag

Zin in het vieren van je moeder op Moederdag? Als je haar een plezier wilt doen zou je haar een zelfgemaakt bloemenboeket kunnen schenken!


Geen lange wachtrij bij de bloemist, geen hoofdbrekens om het ideale moederdagcadeau te vinden! Stel zelf een boeket bloemen samen. Dat is een fijne, persoonlijke attentie voor je moeder: zeg met bloemen hoe sterk je haar waardeert. Dit zijn enkele ideetjes om zelf je boeket voor Moederdag samen te stellen.

Rode rozen…

Een prachtig rood boeket maakt altijd indruk! Wil je haar twaalf rozen geven? Dat is een goed idee, maar wel ietsje prijzig. Dit is hoe je zelf een schitterend boeket kunt samenstellen:

  • 1. Schik 2 of 3 rode rozen met andere rode bloemen zoals anjers of tulpen. Daarmee krijg je een resultaat met meer karakter.
  • 2. Vul de leegte tussen de bloemen op met wat bruidssluier. Dat brengt contrast aan in je boeket.
  • 3. Koop een rood lint om de stengels bij elkaar te houden.
  • 4. Voor nog meer effect kun je wat stras of lovertjes op het lint kleven.
  • 5. Je kunt je moeder bovendien een zelfgemaakte vaas cadeau doen, voor jouw moederdagboeket natuurlijk!
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Het zonnetje in huis

Waarom je voor zonnebloemen zou kunnen kiezen? Allereerst omwille van de afmetingen – je hebt maar een kleine hoeveelheid bloemen nodig om een mooi gevuld boeket samen te stellen. En ze zullen zo’n sterke indruk maken dat je er helemaal niets aan hoeft toe te voegen. Concentreer je gewoon op de lengte van de stengels.

  • 1. Breng 4 of 5 zonnebloemen bij elkaar zodat hun stengels elkaar raken om een boeket te vormen.
  • 2. Knoop gekleurde linten (oranje, bruin en wit) rond de stengels voor harmonie in de kleuren van je boeket en om de natuurlijke schoonheid van de zonnebloemen voor zich te laten spreken.
  • 3. Een extraatje? Je zou nog een armband rond de stengels kunnen toevoegen, die je moeder ook achteraf nog kan dragen.

Zolang je het moederdagboeket maar met liefde maakt, kun je er zeker van zijn dat je er je moeder een plezier mee doet! En vergeet niet een goed reinigingsmiddel bij de hand te houden om het huis na het maken van je boeket snel schoon te maken… Geniet van een mooie Moederdag!

En jij, wat zijn jouw tips voor het maken van je eigen boeket?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven