Maak tijd voor jezelf en je vriend(in)

Maak tijd voor jezelf en je vriend(in)

Hoe zorg jij dat je genoeg tijd hebt voor jezelf, je vriendschappen én je relatie? Lekker in het Leven heeft een paar gezellige activiteiten, met én zonder kids, voor jou verzameld.


Leuke dingen met vriendinnen

Is het weer eens tijd voor een feestje? Nodig al je vriend(in)en bij jou thuis uit en laat iedereen iets lekkers meenemen; hapjes én drankjes. Het is overigens wel handig dat jij, als gastvrouw of gastheer, coördineert wie wat meeneemt en hoeveel. Zo maak je snel en gemakkelijk op een leuke manier tijd voor elkaar en hoeft niet een persoon alle hapjes en drankjes voor te bereiden.  Tip: kies voor een origineel thema, oftewel een dress & snack code. Wat dacht je van Asian Spices, Zweedse Zomers of Ibiza Beach? Ook leuk, nodig je vriendinnen uit voor een beauty-avondje.

Maak tijd voor jezelf en je vriend(in)

Met of zonder kids?

Een beetje Quality-We-Time is voor zowel je relatie als je vriendschappen heel belangrijk. Zet je schuldgevoel even opzij en maak tijd vrij om regelmatig zonder kids op pad te gaan. Na een uitgebreide lunch of een middag samen shoppen is jouw batterij namelijk weer helemaal opgeladen! Vergeet niet om ook genoeg me-time in te lassen, anders loop je jezelf misschien wel voorbij en daar hebben we natuurlijk weer géén tijd voor!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Maak tijd voor jezelf en je vriend(in)

Dagje uitwaaien met de kids

Als je mét de kinderen leuke dingen gaat doen geldt deze oeroude ongeschreven regel: "Als de kinderen het leuk hebben, dan hebben de ouders het ook naar hun zin". Een paar tips voor gezellige dagjes uit in de buitenlucht met het hele gezin:

  • Iedere april zijn de lammetjesdagen: gratis lammetjes kijken én knuffelen, leuke tijden voor het hele gezin dus!
  • Bezoek een klimbos en ontdek de wereld vanuit de boomtoppen.
  • Ga vliegeren op het strand. En neem daarna de tijd om eens lekker frietjes of ijs eten!
  • Met een fotospeurtocht wordt wandelen een belevenis. Laat de kids de foto's zoeken en leer meer over de mooiste plekjes van Nederland. Stadswandelingen, maar dan anders!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

WweRKOfan

WweRKOfan

gemeld

Ik heb alle tijd... alleen qua vriendschappen wil het niet zo vlotten.We zijn met het gezin in een klein dorpje in het oosten des lands gaan wonen en wandelen met de hond, uitgaan, shoppen, naar de film gaan of gezellig snuffelen op tweedehands marktjes...meestal doe ik het alleen. Ik zou er wat voor over hebben om OOK vriendinnen te hebben...gewoon een beetje aanspraak ... Ik weet zeker dat ik niet de enige ben met dit verhaal , maar ja.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279