Liefde is geen sprookje

Liefde is geen sprookje

Over de liefde bestaan een boel fabels en clichés. Helemaal niet erg, zou je zeggen. Toch kun je er maar beter wél mee afrekenen. Je stelt jezelf alleen maar teleur, het kan namelijk niet elke dag rozengeur en maneschijn zijn.


De ware herken je direct

Dat zou mooi zijn! Maar helaas, verliefdheid kan er ineens zijn, maar ware liefde groeit met de tijd… en ja, liefde is een werkwoord! 


Als je van elkaar houdt, heb je altijd zin in seks

Wees eerlijk: dat is toch niet zo? Zin in seks hangt niet alleen af van liefde en de lichamelijke aantrekkingskracht tussen twee personen, maar van veel meer factoren (denk alleen al maar aan hoe stress je zin in seks doet afnemen). Als je even geen zin in seks hebt, wil dat echt niet zeggen dat je niet meer van je partner houdt.

Er is maar één echte, ware liefde in je leven

Als dat waar is, hoe vind je dan uit de hele wereldbevolking precies die ene, enkele persoon die bij je past ? De kans dat je de ware zomaar tegen het lijf loopt, is wel erg klein. Je kunt best meerdere ware liefdes in je leven hebben. Het wordt alleen lastig als ze elkaar kruisen.

Seks moet altijd spontaan zijn

Oei, dan zou je in een langere, vaste relatie niet veel seks meer hebben. Net zoals aan de relatie zelf, moet ook aan dit aspect gewerkt worden. Organiseer gerust eens een sexy avondje, dat kan heel goed werken om je seksleven spannend te houden. 


Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Als je vreemdgaat, houd je niet meer van je partner

Al is trouw één van de belangrijkste dingen in een relatie, er kunnen veel redenen zijn om vreemd te gaan, en ontrouw hoeft niet per se te betekenen dat je niet meer van je partner houdt. Maar het kan wel een signaal zijn dat er iets niet goed zit in je relatie.

Kinderen binden
Er wordt wel eens gezegd dat kinderen de partners dichter bij elkaar brengen en als cement voor de liefde werken. Maar onderzoek toont aan dat de komst van vooral het eerste kind de vader en de moeder wel eens van elkaar verwijdert. Stellen met kinderen zouden wel minder snel uit elkaar gaan, maar dat betekent niet dat het de ware liefde is die hen bij elkaar houdt.

Mensen met een vaste relatie hebben minder en minder goede seks dan singles
Integendeel! Uit onderzoeken blijkt dat mensen met een vaste relatie juist meer en bevredigender vrijen dan singles.

Liefde betekent alles voor elkaar over hebben
Liefde betekent compromissen doen, maar niet jezelf wegcijferen. Er moet ruimte zijn voor de wensen en verlangens van beide partners. Je hebt ‘wij’, maar er is ook altijd nog een 'ik'.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

dsminneboo

dsminneboo

gemeld

en wat ook heel belangrijk is: blijf praten samen daar kom je ook heel ver mee! ook als de ene een andere mening heb dan jij luister naar elkaar!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279