10 oppeppers voor je relatie

3 oppeppers voor je huwelijk

Worden jullie gesprekken ook altijd onderbroken door kindergedram? Maken jullie ruzie over wie er het meeste doet in huis? En had je ook zo gehoopt dat dat jullie niet zou overkomen? Tijd voor een paar huwelijk-oppeppers.


Tip 1. Blijf op de eerste plaats geliefden: Zie je partner niet alleen als vader. Hij is immers zo veel meer dan dat. Op een vader kun je namelijk veel te makkelijk boos worden, bijvoorbeeld op de manier waarop hij omgaat met kindergedram of kleine ruzies met de kids. Leef met hem mee, hij is je partner, hou jullie huwelijk liefdevol en blijf hem verrassen met kleine, romantische attenties.

Tip 2. Gebruik jullie verschillen: Als je eenmaal kinderen hebt, wordt ook duidelijk wat de verschillen zijn tussen jullie. Hij doet de dingen anders dan jij. Accepteer die verschillen. Praat erover en sta open voor zijn visie. Vraag liever waarom hij kiest voor een bepaalde methode en begin niet meteen te vertellen waarom jouw methode beter is.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tip 3. Blijf communiceren: Maak tijd voor elkaar en zorg dat jullie huwelijk hecht blijft. Als er kinderen zijn heb je natuurlijk minder tijd, maar zorg dat je er een vaste gewoonte van maakt om de dag door te spreken, in praktisch en in emotioneel opzicht. Als je die tijd voor elkaar neemt, groei je niet zo snel uit elkaar.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279