Moederdag: geef haar een beauty pauze

Gezin
27/04/2021
Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je moeder voor Moederdag? Wat dacht je van een dagje schoonheidsverzorging! Zo kun je haar eens goed verwennen op deze speciale dag.

Ontbijt op bed? Een handje toesteken in huis? Het is makkelijk om op ideeën te komen voor cadeautjes voor Moederdag, maar ze missen soms wel een tikkeltje originaliteit. Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor Moederdag? Waarom doe je haar dan geen dagje schoonheidsverzorging cadeau?

  • Naar de manicure: maak een afspraak voor je moeder en jezelf in een luxueuze manicuresalon of een spa in de buurt. Laat jullie de hele middag samen verwennen. Ze zal het leuk vinden om samen met jou te relaxen... met perfect verzorgde handen natuurlijk!
  • Reserveer een massage: je vindt vast wel wat je zoekt in het dichtstbijzijnde massagesalon waar diverse Oosterse of klassieke massages worden aangeboden! Als ze wel eens een energetische massage heeft gehad, zou je dit keer een massage met warme stenen kunnen kiezen. Vergeet niet vooraf te reserveren.
  • Creëer thuis je eigen spa: als je budget beperkt is kun je thuis een eigen spa creëren voor je moeder met een ruimte voor de manicure en een voor de voetverzorging. Maak zelf een gezichtsmasker en zet ontspannende achtergrondmuziek op... Ze zal zich ontzettend verwend voelen, terwijl ze geen stap de deur uit hoeft te zetten!
  • Onderneem een relooking operatie: niets al te extravagants, alleen maar een make-up retouche! Maak een afspraak met een professionele visagiste voor je moeder. Ze zal de nieuwe technieken en trends leren, die ze achteraf zelf kan toepassen. En om haar nieuwe look compleet te maken, stel je haar een tandpasta voor stralend witte tanden voor!
  • Volg een les yoga: omdat inwendige schoonheid ook belangrijk is, zul je je moeder blij maken met een yoga-abonnement of een yogastage. Ga op zoek naar het meest geschikte niveau, tot je de les vindt die het beste bij haar past. Op die manier kan ze eens volledig ontspannen... zowel lichamelijk als mentaal.

En jij, wat is jouw programma voor een onvergetelijk feest voor je moeder?