VIBOVIT Borstvoeding

VIBOVIT Borstvoeding

Vibovit Borstvoeding is een aanvulling op de dagelijkse voeding tijdens de borstvoeding. Het ondersteunt de ontwikkeling van de pasgeboren baby met tabletten die onder andere Calcium, vitamine D en ijzer bevatten én Omega-3 capsules met DHA.


Na je bevalling kan het zinvol zijn om je voeding aan te vullen met vitaminen en mineralen. Vibovit Borstvoeding geeft je de zekerheid dat jij en je pasgeboren baby voldoende voedingsstoffen binnen krijgen in deze veeleisende periode. Vooral calcium is van belang voor de samenstelling van de botten van de moeder en de ontwikkeling van de botten van de baby. Vibovit Borstvoeding bestaat uit een combinatie van vitaminen- en mineralentabletten en Omega-3 capsules.

Naast calcium bevat Vibovit Borstvoeding o.a.:

  • Het omega-3 vetzuur DHA ondersteunt de ontwikkeling van hersenen en ogen van de baby. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname voor Omega-3 vetzuren voor volwassen, d.w.z. 250 mg DHA en EPA.
  • Calcium en Vitamine D voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van de baby. Ook helpt deze vitamine de botten en tanden van de moeder gezond te houden.
  • Foliumzuur helpt bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid en draagt bij tot de normale aminozuursynthese.
  • IJzer activeert de natuurlijke energie in je lichaam, ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes en zorgt mede voor een goede weerstand. Bovendien draagt ijzer bij aan de normale cognitieve ontwikkeling van de baby.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vibovit Borstvoeding bevat geen conserveringsmiddelen of lactose. Allergenen: soja, vis en noten. Dierlijke producten: rundergelatine en visolie.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

TvdBerg

gemeld

Ik gebruikte de product vanaf de bevalling, maar helaas het is niet zo makkelijk hem in de winkels te vinden. due ik moest stopen. nu koop ik iets anders. waarom is het zo moeilijk het product te vinden?

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279